,

Dagen gav mig inte något fint väder, som jag hade planerat in. Så nu vet jag inte vad jag ska göra idag.. Planerna var ju att ligga och steka på baksidan...få lite basbränna innan spanien lixom xD hah!

Blir väl att packa iordning allting i väskan och fixa handbagaget, och sen måste jag stryka lite kläder också. Kul dag känner jag.
Och inte blir det måndagsklubben ikväll heller, alla planer sviker mig..


Rubrik känns överskattat

Det är så konstigt. Jag är så konstig. Vissa dagar står jag bakom min tjocka, höga mur och är hur känslokall som helst, medans jag andra dagar till och med känner sympati för anjovisarna i kylskåpet...
Eller hur känslokall som helst är jag väl kanske inte, men väldigt duktig på att skjuta ifrån mig allting som är jobbigt kan man nog snarare kalla det.

Så nu vet ni det också. Ifall ni lixom undrade tänkte jag.
Men frivilligt att läsa är det ju så ;)

Nu borde jag gå och lägga mig



Packar väskan och drar till Spanien

Packningen är i full gång. På Tisdag drar jag till Spanien! Men innan dess står jag inför det svåra beslutet: Vilka kläder ska med????
Har lyckats skrapa ihop en fin liten hög på sängen under kvällens gång, men har en känsla av att jag kommer gå och byta ut hälften av kläderna ett antal gånger innan Tisdag. Packning är det värsta med att resa, och även fast man tillslut känner sig nöjd över resultatet så står/sitter/ligger man ändå alltid där nere i Spanien sen och surar över att man glömde packa ner den där tröjan/klänningen/shortsen/skorna/underkläderna/ja till och med kanske strumporna som hade varit så bra att ha just den dagen!

HAHAHA, sådär jag , ett fint litet eftertänksamt inlägg, med en gnutta finare ord än vanligt. Jag är inte fånig ...egentligen.

Ha en underbar vecka allesammans! :D


Liseberg !


efter Flumride








Felicia vann sin efterläntade chipspåse!

En liten smak av sommar

grillning + tältning vi kanalen inatt med massa fint folk :)
Imorn blir det Liseberg (om jag nu lyckas boka en bussbiljett innan de ssta 7 platserna tar slut...)
Söndag: packning
Möndag: Måndagsklubben
Tisdag: Spanien


paaarty!














...

Tar mig lite tid till att skriva några rader. Livet rullar på på högvarv för tillfället. I skolan kör vi rep 8-17 och efter det har vi fixat grejer inför festen på Lördag (iallafall igår gjorde vi det ...idag spenderade jag min lediga tid till att titta på "Det regnar köttbullar" med lillasyster).

Tänkte slänga upp en liten bilden ifrån helgen (även om ni redan sett alla på facebook). Bara för att det var ett tag sen det visade sig några bilder här.


m, j, e, l, c & j drar på nya äventyr

Har schteeeeekt i solen hela förmiddagen. började kl 1. Hade svenskaprov, gitarrlektion, och psykologiseminarum.
Imorn börjar jag 9,20 och slutar 9.55. Gött!!!

Sjukt taggad inför imorn kväll är jag också! 6juni-helgen är på G, och detta år bär färden av mot c:s sommarstuga med m, j, e, l & c ;) Kan inte bli annat än great!










Tisdag

Ledig från skolan idag. Vet inte om det är så himla mycket att hurra för egentligen när jag ändå kommer behöva plugga hela dagen :P Men skönt med sovmorgon iallafall :)


RSS 2.0