stress, stress, snälla ge mig mera stress

Imorgon:
Matteprov
Engelska-tal
Slutar 17.00
Kvar i stan och äta något.
Dans 19.15
Bowling eller nått med klassen efteråt?

Det verkar som att jag skulle behöva gå och lägga mig nu...
Nervositet gånger 1000 inför imorn. Känns inte alltför bra det här alltså

godnatt på er,


Måndag

Trött och helt yrrslig i huvudet fån eftermiddagens mattepluggande. Har inte heller orkat skriva rent våran biologi-sammanfattning idag som jag ju lovade (illa, illa), förlåt gruppen min! Ska göra det imorgon.
Men nu ska jag sova. Tidig frukost med klassen hos Lars imorgon (Y)

--Godnatt gott folk--

Sightseeing i huvudstaden










emma fick klet på byxan.


På tåget på vägen hem:
"Tyvärr har vi lite problem med toaletterna ombord, de som fungerar finns i vagn 6 och 7. För er som tycker om toblerone bjuder vi på det..på grund utav missödet med toaletterna. Hoppas ni får en trevlig resa"




Ofta

OFTA jag sä'tter mig nu, kl kvart i 11 och skriver ett inlägg, när jag borde packa tills i helgen, och när jag ska upp skittidigt imorgon :o xD Känns lite småstört sådär. Fast sen är jag ju lite småstört sådär också så det kanske passar rätt bra.

Vattenprojekt idag (Y) Väldans roligt måste jag säga, förutom att jag blev GENOMBLÖT, för nån helfreakad person gick och hällde vatten på mig!!? :O , det säger jag bara, det lär inte bli kul för denna helfreakade person ..imorngon, eller när jag (eller VI) ska ta ut min (eller VÅRAN) hämd! mouhaha ..hoppas du blir rädd nu jonte, din lille fegis.

Förövrigt togs en hel del klockrena bilder, som jag kommer lägga in här när jag får tid, nästa vecka med andra ord. Nu är jag för trött :D Vi tog också en hel del vattenprover ..men de var väl kanske inte sådär skitskoj så att jag hoppar av skratt.

Nu ska jag hitta lite kläder att packa ner tills i helgen. Har väldigt ont om kläder för tillfället, då jag, för ett par timmar sedan, rensade upp all smutstvätt från mitt golv och slängde i tvätten Y) Bra jobbat där Josefine.

Hej på er, ha en bra helg! FÖR DET SKA JAG HA! HOS EMMA :D

Puss.

lite tisdags-babbel

Pluggat pluggat pluggat, hela hela eftermiddagen. Svenskan vet i katten hur den kommer gå imorgon, och jag är skit nervös inför engelskan. Fast jag har iallafall ett rätt bra ämne ;) haha xD Har bara inte riktigt kommit på någon klockren grej till det..men men! Det får gå som det går.

Skolfoto imorgon med. Klädpanik! Jag måste nästan leta fram kläder idag, så jag inte råkar ta på mig nått asfult imorgon :P

Musik imorgon med, vet inte riktigt om jag tycker det ska bli kul eller tråkigt. Jag blir så himla tjurig för att trumpeten är så svår, tar aslång tid för mig att lära mig :( ..medans matilda tutar ett par gånger och så kan hon sitt :o Trumpetbegåvning?

Emma på fredag, biljetter är bokade. Det gillas!<3

Förövrigt ska jag baka muffins imorgon med, inför torsdag ;) Hade så bra gott folk. Nu ska jag rota runt i garderoben, sen ska jag öva på mitt tal tills det sitter.

Puss och kram o dä o grejer

Vill inte

Även fast det var sovmorgon denna måndag till ära, tvingades jag springa till bussen.. Helt otroligt vad jag är långsam av mig på morgonen. På vägen tappade jag ju självklart mobilen också..så den fick massa skrubbsår på sig. Väl vid busshållsplatsen visade det sig att jag fick stå där och vänta typ 5 minuter på bussen (vilket ju faktist betydde att jag sluppit springa :o). Iallafall, skolan idag var som vanligt till mesta dels. Sånglektionen gick sisådär..varken bra eller jättedåligt.

Eftermiddagen såg ungefär ut såhär: Mitt huvud djupt nedstucket i en otroligt ful svenskabok.

Imorgon...jaa, imorgon är imorgon. Hoppas det händer nått kul :D

Nu ska jag snart ringa till Emma, sen ska jag boka biljetter till Stockholm :D



Puss

Söndag 20/9

Snart bär det av till mormor igen. Får se om det blir träning ikväll eller inte. Har inte riktigt bestämt mig för det än. Pappa fyller nämligen år idag.. så vi ska igentligen fira ikväll.

Min sena kväll idag kommer jag att spendera tillsammans med min fula labrapport! BLÄ.

På fredag ska jag till Emma :) Det ska jag försöka leva på veckan ut<3 Nu ska jag dra.
Puss på er

...

Sitter och glor på ett skit dåligt tv program. "här är ditt liv" eller nått liknande konstigt heter det. Väntar på att CSI ska börja, vilket verkar vara det enda programmet som går på tv denna lördagkväll ? :o

Är himla stressad över labrapporten i fysik som måste skrivas. Hela min vecka kommer att gå åt till det. Plus att det är himla mycke annat att göra också..BLÄ!

Ser verkligen inte fram emot veckan. Förutom torsdag fredag kanske. Då är det vattenprojekts-grejsamojs. Om vädret blir fint tror jag det kan bli riktigt kul faktist :D


2+2=22

Varit hos mormor hela dagen. Blivit helt fullproppad med god mat. Sen har mormor /matte-proffset hjälp mig med matten. Helt sjukt vad mycket jag fattar nu :D Jag känner mig nästan lite smart till och med :o

Ikväll ska jag se på tv och äta tacos (det ni ;)). Imorgon blir det en till sväng till mormor för ännu mer god mat (+plus mer hjälp med matten).

Måste komma på något bra att prata om till engelskan på onsdag. Vi ska nämligen hålla ett tal FÖR HELA KLASSEN i EN MINUT OCH 40 SEKUNDER :o Det är fasen as-länge och jag är redan skit nervös :( Känns redan dömt att misslyckas. Men får ta itu med det där någon annan dag.

Nu ska jag göra något roligt. Hejdå :)<3


Glad och fin och solig dag ...förutom på fysiken

Fredag. Jag älskar't very muchooo :D

Ska promenera bort till bussen om en timma ungefär, för att åka till familjen i motala :D ...men innan det har jag fått stränga order utav pappa att stanna på ICA och köpa revben (dom har nämligen sveriges godaste revben på ICA här borta, enligt pappa).

Men nu ska jag fortsätta packa. Och lägga undan min gitarr på ett säkert ställe (syrran ska ha 15 pers på besök ikväll..).




Hej på er. Skriver mer i helgen,


Jahopp, En onsdag idag då

Om ni blir lite besvikna på mina allt tråkigare inlägg så vill jag bara meddela att min blogg fått en lättare influensa, och kommer snart att återhämta sig!

Nu till dagens fina händelser:

Jag har köpt ett capo :D  ..det var väl ungefär allting som hänt idag xD

Jusste ja, höll ju på att glömma. Skulle "snåla-åka" på bussen idag med (mitt busskort är fortfarande konstigt). Det pep fel i "blipparen" ,som vanligt. Busschauffören säger då: Du har ett tätorts-kort (jag lixom ba: tror du inte jag vet det? :o) och så sa han: Om allting ska gå rätt till så ska du egentligen betala när vi kommer till ikano, men du får åka med ändå. (Då börjar man ju självklart att undra: Vad fasen ville han få fram med det där? :o trodde han att jag skulle vara snäll och säga att: jamen visst här har du 20 spänn ändå, behåll dem du. Eller ville han bara vara elak och skrämma upp mig? (För det var precis vad han gjorde). För inte nog med att han nästan tvingade mig att betala. Han sa även: Du vet väl om att du inte får åka med det där kortet till skolan imorgon?. Asså vafasen vill han att jag ska göra då?, Skolka? :o Det är ju inte mitt fel att jag ahr fått fel busskort :(  HAHA. Sånt här gör mig så irriterad.

Fint litet utbrott mot där. Busschauffören blev den jag idag tog ut min ilska mot (fast inte så att han hörde, det var mer efteråt jag blev mer och mer surxD).

Nä nu ska jag sluta upp med att tråka ut er xD haha ofta ni vill veta att jag är sur på busschauffören xD :o

Hej på er xD

Jaha..vad ska man säga, vad ska man göra?

Usch, idag är en sån här dag då det känns som att alla bara är jätte trötta på mig och tycker att jag är jättejobbig..

Därför tänker jag inte anstänga mig och skriva nått kul här idag.

Stan idag sket sig också, för mamma "glömde" sätta in pengar till mig igår. Tack så mycket mamma, tack!

Som ni nu kanske märker så är jag på lite dåligt humör för tillfället. Men så är det ibland. Idag är nog kanske bara en sådan dag.

Nu ska jag därför försöka muntra upp mig själv en aning med lite bra musik. Hej på er :)

.

Jag ser, jag känner, men jag vet inte om jag förstår.

Fint humör?

Det är fel på mitt busskort ! Har fått ett stadskort istället för ett "vad det nu heter-kort". Hur fasen har dom tänkt sig att jag ska ta mig till skolan med ett stadskort? :O bor ju fasen på landet!
..Kuratorn bad mig komma in till skolan så att hon kunde fixa mitt busskort lite innan kl 8 imorn bitti :o ..Jag direkt: "Asså nja jag vet inte om det går. Jag börjar ju inte förän kl 11 imorn. " ..sen svarade hon inte (DISS) ..undrar om det betyder att jag måste upp tidigt imorgon? :S

Ikväll ska jag se på heroes kl 22.40. Asså jag är fortfarande skitsur för att det är så sent! För det är ju så himla bra att det tvingar mig att vara vaken tills dess.

Imorgon har vi Don't drink and drive-föreläsning halva dagen. Sen stan med Felicia :D


du är inte som ja, du är bra

Började dagen med ett heroes-avsnitt. Jag har blivit beroende av det -igen. Imorgon ska börja titta på programmen på tv (även fast det är 22.40 xD).

Annars har jag inte gjort mycke nyttigt idag. Pluggat matte och fysik (fattade asmycke av fysiken, så gjorde skit många uppgifter. Det bara rullade på :o. -Vilket var himla bra, för nu har min ångest om att jag ligger så mycket efter försvunnit lite :D).

Gitarr har jag spelat masser också idag :) Och Pratat med Felicia i telefonen :D
..Och snart ska jag nog gå ner och ta lite mackor.

Det var allt det ointressanta som hänt mig idag. Hoppas ni haft en härlig söndag! ;D Puss





om jag bara hade...

...ett capo!

...hahaha xD Nu skulle jag precis googla på ett capo för att lägga in en bild för er som inte förstår vad det är för något. Då hittade jag den här snygga bilden :o Ett hemmagjort capo :D



Kan ju kanske funka tills jag köper ett (vilket måste bli väldigt snart). Är ju iallafall värt att prova xD HAHA

Så hej då med er. Nu ska jag sätta mig och snickra ihop ett CAPO!


Spa-kväll




 




 

 

Helt sjuk kväll! xD

 

Tycker bilderna säger sitt till stor del.

Går inte annat än skratta om man tänker tillbaka på allt xD

 


 

Ikväll blir det en något lugnare kväll, med pistagenötter och heroes. Måste titta ikapp så att jag kan hänga med tv-avsnitten sen ;)

 

Kram på er •

 

 

 


Fredagfredagfredagfredag!

Okej. Jag ska försöka anstränga mig nu och snällt och fint berätta vad jag gjorde igår. Ifall ni vill veta?

Skola. Inget speciellt med det. Sen gitarrlektion, gick rätt bra faktist (vilket påminner min om att jag måste öva på min gitarrläxa efter att jag skrivit klart här, men aja).
Sen hem för att packa, och sen promenera ner till Matilda :D
Vi gick en promenad till Berg och satte oss och stekte nere vid roxen :) Sen gick vi tillbaka till henne, för att nästan direkt ta cykeln bort till affären för att handla (än så länge) hemliga grejer tills ikväll. Efter affären satte vi oss och åt och tittade på idol ;) Sen hade vi allmänt roligt till ungefär halv 1, då vi till slut somnade.

Nu taggar jag inför kvällen som bara den! Mer säger jag inte om det ..för tillfället.

Kram ♥

hejkon bacon. nu ska jag snart sova


Saknar plutteskruttan o dom<3
..borde verkligen åka till pappan min typ nästa helg. Det var typ en månad sen jag var där sist :o och det känns inge bra kan jag lova..

men nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite soft musik (typ jack johnson(a)) och sen ska jag försöka sova
Godnatt godnatt, jag vill ha en lussekatt? (haha, nää gud så töntigt josefine, du kan ju inte rimma sådär? :O)

--

Min onsdag

Litet kort inlägg bra. För snart ska jag se idol.

Idag har jag: Kännt mig totalt pantad (som vanligt) på mattelektionen. Spelat jättemycke trumpet. Ätit en persika. Läst i "to kill a mockingbord" (där någon skrivit fula ord:O). Och nu ska jag bädda ner mig under en filt i soffan och titta på idol. Vill se heroes också. Märkte igår att säsong 3 har börjat, utan min vetskap. Men det är klockan 22.40.

22.40!!!! Asså fattar dom inte att folk kanske vill se på det programmet?! Då kan dom väl för fasen inte sända det 22.40! :o Mitt i natten för oss männskliga, med ett liv på vardagarna.

Imorgon ska jag sova hos Matilda ;) ..och på fredag också tror jag xD

Men nu blire idol! :D Hej på er! ♥

Lite humor till den tråkiga vardagen




Tisdag. Svenskaredovisning idag, jag stammade och sa en massa heldumma grejer. Har faktist inte så mycket mer att säga om dagen.

Imorn är det musik. Då SKA jag lära mig spanien på trumpeten.

Har bestämt mig för en sak till idag me. Jag ska(vill iallafall) bli optimist (med start imorgon :P).

Nu ska jag snart se idol. Hej med er ♥

Tja o dä va

Har fixat hela eftermiddagen med grejer inför svenskaredovisningen imorgon. Är lite mer positivt inställd nu när vi i sista minuten filat lite på allt  (eller hur man ska uttrycka det xD)

Har dock en liten paus för tillfället, då jag inväntar material från mina gruppmedlemmar (oj sikken fin mening jag fick till :o) .

Imorgon ska jag in till skolan på sovmorgonen och räkna extra matte xD Har en massa kvar från förra veckan då jag fick ett (eller ett par stycken kanske det var) utbrott och bestämde mig för att ge upp. Hade räknat ett antal uppgifter, och ingen av dem ville bli rätt. Sen blev jag överlycklig när jag till slut fick fram x=2. Kollar facit. "x=-2, OBS! x får inte vara lika med 2" Asså fatta vad jag blev arg :O Hur lyckas man lixom?

Mer om mina matte-utbrott kommer ni säkert att få höra nån gång, men inte nu xD

Ha det så bra allihop :) Kram

bläää

orkar inte, vill inte, kan inte. Behöver sätta ihop det jag ska säga imorn på redovisningen till en förståelig text". Men orkar verkligen inte, vill verkligen inte och kan verkligen inte få ihop det till nått bra. Allting känns som en massa svammel. Snälla ge mig en anledning till att vara hemma imorn, så ska jag använda den. xD

Felicia har varit här en stund på eftermiddagen och hjälpt mig äta upp lite av kladdkakan från igår :) Annars har inte mycke roligt hänt idag kan jag ju inte säga. Förutom att jag nästan kan spanien på trumpet nu xD HAHA.

Ne, nu måste jag försöka med svenskan. Hej så länge

<3


8:an


9:an


för jag tycker om dig Emma.

Seg-söndag

Okej, usch Josefine usch. Du skulle ju faktist bara in på datorn för att fixa för svenska-redovisningen. Nu får du skärpa dig. Var inte så himlans lat.

Äsch, när jag ändå börjat skriva kan jag ju lika gärna berätta lite om igår. Grandios med massa kul folk. Vi körde så ska det låta typ(?). Och Mitt i allt kom 6st puckon från klassen med remouladesås och grejer och ville vara med. typ. Senare följde vi Matilda till bussen, och tog lite fräcka bilder på vägen tillbaka. Tyvär inte med min kamera, men kan försöka sno någon från Erik sen, som ni kanske kan få se :) Ända bilden jag han att ta är den här. Går-kvällen var iallafall sjukt roligt :D<3



Jag är så himla seg för tillfället. har legat i soffan och glott på film tills halv 1, med tacke och pjamas. Men är man ensam hemma på en söndag, ja då är det ju inte direkt så att man anstänger sig för att göra något nyttigt.

Men nu borde jag faktist fixa med lite grejer. Så hej på er så länge :)

en lördag

Dumma hemska förkylning! Sitter och "gråter" hela tiden och varken nässpray eller näsdukar hjälper. (jag vet, så synd om mig!) Hoppas det blir bättre tills ikväll, vill inte stanna hemma och tråka.

Borde snart gå ner och göra i ordning mig lite. Hade även tänkt hinna med att se på film innan jag ska åka, men det vet jag inte om jag hinner nu :( får la ta och göra det imorgon istället.

Skriver mer imorgon när jag har nått att berätta xD Känner att det börjar bli himlans tråkiga inlägg här xD

Hej med er.

orka hitta på en rubrik?

Nu har jag tittat på filmen. Riktigt otäck och obehaglig var den..tveksam över ifall jag kommer kunna somna. Funderar på att titta på ett avsnitt av "en ängels tålamod" innan jag går och lägger mig. Bara för att komma på andra tankar lite. Får se hur det blir med den saken.

Hur som haver så är jag iallafall riktigt trött. Förstår inte igentligen varför jag ens tar energi till att skriva här? För er skull antar jag, om ni nu blir så himlans mycket gladare av dessa korta rader (vilket jag har mycket svårt att tro). Shit vad krångliga ord det kändes som jag just skrev xD(?) Antar att jag inte riktigt skriver med min vanliga halva utav hjärnan xD

Godnatt på er.

sko-mannen



Stannade på ikanohuset på vägen hem från skolan med Erik. Han hittade ett par oootroligt snygga skor som han nästan köpte :P
Efter ett tags strosande runt i skoaffärer och lite annat så tog vi en glass, och promenerade tillbaka till busshållsplatsen. ;)

Nu är det fredagsmyyys

Äntligen, äntligen Fredag. Vad jag har gått och väntat. Veckorna har börjat gå så sjukt långsamt att jag blir seg som ett wingummi. Ändå var man ledig hela dagen i Tisdags, jag förstår inte hur det ändå lyckas kännas så segt :o.

I helgen måste jag VERKLIGEN fixa inför svenska-redovisningen på tisdag. Har inte en aning om vad jag ska säga. Känns ju verkligen toppenbra! (Y)

Imorn kväll blir det grandios med massa kul folk, och sova hos Matilda sen :)

Ska se på män som hatar kvinnor ikväll, nån som vet ifall den är bra?

Men nu ska jag försöka fippla lite med bloggdesignen.

Kram♥

Onödigt

Onödig dag. Onödigt väder. En onödig förkylning. Hur kan sånt här vara nödvändigt?

Det roligaste med dagen: Jag och Matilda började att tuta i trumpeterna på skolan. (På öppet hus ska vi spela trumpet i en låt som heter "I wish"). Det lät ju mindre bra, eller vad man ska säga. Men vi har ju 10 veckor på oss, så det kommer bli skitbra :D Trumpetandet är typ det ända jag är pepp på inför öppethus. Allt det andra känns lite sådär halvsurt .. men aja.

Ser fram emot att det snart är helg iallafall. <3

RSS 2.0