jag förstår dig inte,

Efter att ha suttit och "gästbloggat" hos min goda vän http://erikjosefsson.blogg.se (läs!) så beger jag mig nu ner mot köket för att försöka trolla fram någon lunch. Kanske blir en sväng till smaka ikväll. Jag hoppas på det,♥


they don't really care about us






orkar inte, och det finns ingenting jag kan göra åt det. Odugligt,

smile like you mean it

För att försöka överrösta winxclub på tv så har jag nu satt mig med datorn (igen) och spelar the killers på lagom hög volym! :) Riktigt trevligt faktiskt.
Ikväll kommer Felicia som jag sa förut. Hon har tydligen bestämt att vi ska titta på mammas pojkar ikväll. Jippie! xD Tror nog jag ska övertala henne om att vi ska baka en kladdkaka eller något, som lite kompensation.

Istället för att läsa ut mockingbird nu medans jag ju faktiskt har tid så håller jag ju självklart på att läsa i en annan bok. Bra josefine, mycket smart. Det betyder att jag kommer behöva läsa asmycke i den typ söndagen innan skolan börjar kom jag på idag. Kul kul. Men skit samma tänkte jag nu. Lov är lov.

Vet föresten vad som var fel med mitt bankomatkort. -Eller vänta nu jag kanske inte berättade det? Skulle ta ut pengar i måndags. Då bankomaten kände för att vara lite elak och äta upp mit kort. Bra tänkte jag, jag som ska spela laserdome nu. Men som tur var fanns mamma där till min räddning. - I vilket fall så ringde mamma till banken och frågade vad som var fel. Då sa dom att dom har spärrat kortet bara för att jag/någon har slagit fel kod tre gånger. Ofta man slår sin bankomatkod fel tre gånger tänkte jag, innan jag kom på att jag faktiskt lånat ut det till syrran när hon skulle handla mat. Måste gett henne fel kod då förståss. Men är inte så säker på det faktiskt. Läskigt om jag itne har gjort det. Tänk om nån hackat in på mitt kort? :S
...nej nu ska jag inte hålla på och inbilla mig en massa skit här inte. Det läser sig säkert. Skulle ju få ett nytt kort på typ måndag :D


Ofta jag orkar sitta och skriva så här mycket onödigt ? :o ...antar att jag är ganska så uttråkad :P


för att bryta det här nu:
hej med er,

John Mayer får mig att sväva på moln

Har smält fast i soffan utav mysig musik så nu är det nära omöjligt att pallra mig ner i källaren och ta en dusch. Lunch hos farmor om 50 min. Jag har ju fortfarande gått om tid.

Ikväll ska jag hem till mamma. Felicia kommer på besök :) Hiiiiiimla trevligt <3

Nej nu får det allt bli duschen!

...snart


It's the same with all of us

Var ett tag sedan jag kände mig så här. Underligt egentligen. Förstår inte. Det är nog bara inbillning. För lixom hallå är jag helt out of my mind? Klart det inte kan vara så. Det fattar du väl snälla lilla Josefine.


Åh jag stör mig på att Bomfunk MC's låt Freestyler kommer efter Free Fallin' hela tidenpå spotify! Så himla dålig övergång så jag håller på att go totally nuts.
...hehe, dagens i-landsproblem nästan kände jag där xD

Just för tillfället sitter jag och njuter utav himla mysig och bra musik, stirra lite halvt på tv då och då, har fötterna på vardasrummsbordet och mår allmänt bra. Det är så härligt att vara här hos pappa-familjen. <3

Har varit en himla snäll och gullig storasyster idag också om jag får säga det själv. Först en timmes promenad med systeryster och farmor: Mata/bli överfallen av gräsänder, ta en liten extra sväng bort mot dammen, och också en sväng in på loppis. Ja, ni hör ju själv hur trevlig jag varit idag. Inte nog med det har jag också sett på film med sötungen. Den var för läskig för att hon skulle våga se den själv. Kan faktiskt förstå henne, då till och med jag tyckte det blev lite halvkusligt ibland. Den handlade om ett hus som förvandlades till ett monster om man gick in i trädgården (ifall ni undra alltså!?)

saknar dig,


Keep on dreaming

Jasså. Då sitter jag här med datorn igen. Tänker på lite halvlustiga grejer som jag drömde inatt.. Blev faktiskt en aning påverkad av min underliga dröm. Undrar varför det är så? Att om man drömmer nått som verkligen verkligen känns verkligt så vaknar man upp och tror att man fortfarande befinner sig där någonstans i drömmens fina land. Fast verkligheten är långtifrån den samma..

Underligt det där. Men det lär väl förbli ett mysterium, precis som så mycket annat.


...

Hahah, här kommer dagens youtube-klipp! :



lite roligt sådär

you gotta sieze the day

Måste börja med att tacka klassen för en sjukt värd kväll på laserdomen igår :) Det var himla skojjigt!

Idag bär färden av mot motala, välbehövlig tid hos pappa-familjen. Men innan dess ska boknörden gräva ner sig en stund i typ världens bästa bok & spela massa gitarr och trumpet.



Och bara för att jag kände för det så får ni titta på den här sjukt opassande bilden idag. Puss

Supervärd söndag! :D

Halloweenkväll igår. Mycket trevligt må jag säga :D Förutom en skitläskig film så åt vi superduperhäftig mat och sketa god chokladpudding (vilket nu påminnde mig om att det faktiskt finns chokladpudding kvar i kylen! ...ett litet tag till) Bortsett från att min tv-dosa blev dränkt i vatten så att jag nu inte kan titta på tv längre så var kväll faktiskt väldnas lyckad :D .

Idag blir det laserdome! (Y) ..jag vet inte vad jag ska ha på mig.
Med detta lilla dilemma överger jag nu datorn för en tur ner till kylskåpet! -chokladpudding (a)

Puss och hej

fight på ålderdomshemmet

Förlåt. Men den här är ju så j*vla bra xD ...Har blivit världens hipphipp-nörd ifall ni börjar undra





put your records on, tell me your favourite song.

Snart dax att gräva ner mig i min otroligt braiga bok som jag lånade igår tror jag.
Ikväll ska jag smaska i mig resten av min b&j's som jag köpte igår, med andra ord så är dagen ganska så "chill"!
Imorn har vi planerat in en liten halloweenkväll. Ska bli himla roligt faktist. Jag är verkligen skit pepp (kanske beror på att det var min idé iochförsig xD)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagens I-landsproblem:
Spotify har hakat upp sig. Så nu måste jag starta om datorn. Så himla joooobbigt....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bubbligt knasigt tycker jag

Bara för att Erik snott min lilla filosofi till sin blogg så känner jag att jag måste dela med mig utav den till er här också. (mohaha, nästan att vi kan ha blogg-fight erik?)

Iallafall:
Om en hund är rädd så heter det ju: En rädd hund.
Men vad heter det om det är ett lejon då?
-Ett rätt lejon ...?

Med den lilla tanken säger jag faktiskt godnatt :)

det är höstlov, and I like it

Oj oj oj gott folk. Nu ska ni få höra. Jag har varit på hockey! Första gången någonsin, och jag måste säga att det faktiskt var väldans kul :D

Och nu, idag, är det äntligen HÖSTLOV!!
Jag ska bara göra ingenting mestadels av veckan. Ganska så skönt faktist att inte ha någonting inplanerat. Har lånat mig en bra bok som jag ska försöka läsa lite i, och på måndag blir det laserdome :D ..annars tomt för tillfället. Feliciapisia ska jag träffa också någon dag :D Onsdag kanske :D<3


bjussar på denna bild från hockey ;)

Kära tisdag.


Bild från mitt och Matildas pysikplugg i Lördags.

Nu får det räcka med fysik för min del. Kursprov Fysik A imorgon. Det får gå som det går nu känner jag. Hoppas på att det inte är alltför svårt. Istället förgyller jag min tisdagkväll med god mat, lite gitarr, fotbad maybe, och så, det bästa av allt, Desperate Housewives!!!

Bara för att göra Erik lite extra surig så ska ni få ett lite småroligt youtube klipp här:





Trevlig kväll på er :D

18 oktober (=pengar om två dagar)

Ja men tjena alla glada männiksor :D Idag ska vi på hockey minsann. Felicia med familj (?) kommer och hämtar mig om exakt 2 timmar och 15 min. Och jag som skulle plugga idag ...hrm. Får bli lite snabbis-plugg nu snart då. Sen måste jag ju faktist duscha och sånna viktigagrejer.

Kul kväll igår i varje fall! :D Soxwar utomhus och grejer.
Jusste ja! Jag måste bara få säga att jag var så grymt duktig igår (matilda också för den delen). Vi satt och pluggade fysik hela dagen, med mormor :o ..okej, fatta så mycket kanske vi inte gjorde men det är en annan femma. Vi har iallafall lärt oss Arkimedes princip. Det ni, det är grejer det! (Y).

Ne nu ska jag räkna lite fysik faktist. Annars blir jag bara stressad.

Puss och kram :)

these streets has to many names

Kort summering av gårdagen:
Trevligt mys med mc donaldsmat och fina folket (matilda och erik i detta fallet). Det blev även en enormt entusiastisk "möss-jakt" ..med endast lite elektriskt hår som resultat. Sen blev det dans för min och matildas del. Mycket roligt. Sedan: Hem-äta-tv-sova. (På bussen hem satt en skit skum gubbe som började prata med oss hela tiden ..han hade en jätte lustig väska med sig.Fick för mig att det var en bombxD...men så var ju inte fallet).

Dagen:
Fysik. En ganska rolig film på svenska/engelska lektionerna. Festmåltid. Gitarrlektion. Hämtat bråkig lillasyster på fritis. Pluggat. Ätit glass. Och snart: TV.

Mycket mer har jag inte att säga just nu än att jag hoppas på en riktigt rolig helg ;) Tack då.

love it, will not leave it.

Shit. Jag har fått någon slags "Paolo Nutini-influensa". Kan inte sluta lyssna. Last Request over and over again<3


Ja då kör vi tjejor. En, Två, Tre, Fyr


Jajjamensan, idag körde vi på lite aerobics. Riktigt jobbig ska jag väl tillägga för de fjantarna som anser att det är tantgympa (i och för sig ..vi var väl kanske de enda under 35 där, men ändå).

Och med tanke på aerobic så tyckte jag dessa snygga bilder var en aning passande ...

Brüno  /"Viktor i vadarstövlar"


Jenny i vadarstövlar



Matilda och Axel i vadarstövlar


Ja, tack för idag <3 Ha det så trevligt ikväll. Själv ska jag bänka mig framför tv:n med en varm filt och ett par rader sweizchernöt (stavning?). För i kväll är det Desperate Housewives!


ptfskh*

Jag känner mig fortfarande helt stelfrusen, och det var ungefär en halvtimma sedan jag kom hem från skolan (?). Usch vad jag ogillar allt (nästan) som stavas VINTER -för jo men visst är det väl ändå vinterkallt ute nu?

Ska snart trampa iväg till affären för att handla något att äta ikväll. Hade det inte varit så att jag har nada inspiration på mat i mitt huvud så hade jag redan suttit på den där cykeln för länge sedan kan jag ju säga. Har iallafall varit ute i förrådet och grävt fram vinterjackan. Tänker inte frysa i onödan här inte.

Fick tillbaka min Etologirapport idag också. MÄRK VARENDA J*VLA YTTEPYTTIGT FEL DÅ FÖR F*N! ...hade jag lust att skrika åt henne. Men istället satt jag där, nickade och log och svarade finstämt "okej" lite då och då när jag tyckte att det passade. (Nu låter det väl som jag typ fick IG, men fick faktist VG. Men efter att ha lagt ner så pass mycke tid tyckte jag faktist att jag, för en gångs skull, förtjänade ett MVG...men det tyckte ju absolut inte bajs-cilla.)

Skriver kanske mer sen. Ska försöka att gräva fram någon rolig liten bild till er då också tänkte jag. Känner att jag ligger i riskzonen för en kommentar från Ingrid snart:"Du måste ju ha lite mer bilder". xD




hiphip-kväll efterlyses snarast

För att förgylla eran vardag (och min egen också för den delen) lite! (Y)









Så. Himla. Underbart. Klockrena.
Behöver jag säga mer?
Nej.

Dagens i-landsproblem

Jag fattar inte vad som hänt. Har jag gjort något? Ibland önskar jag tiden kunde spolas tillbaka ..

Cyklade ner mot "centrum" för att träna förut. Blev omkörd utav grannen, son också hon var på väg till träningen. Kommer fram. Parkerar cykeln. Tänker att "det är ju 10 min kvar, jag har ju gott om tid". Kommer in och möts utav ett rum smockfullt med folk. DET VAR FULLT! Jag hade alltså cyklat dit i onödan, och tvingades genast cykla hem igen. Sur, och väldigt irriterad över att grannen fick en plats och inte jag. That's life kanske? Men känner mig inte direkt jätte peppad på att åka dit nästa söndag nu, ifall jag bara kanske får en plats.



no such thing

Har lust att sitta under en filt hela dagen och bara lyssna på massa bra musik!!

..men inte då. Här ska pluggar biologi hela långa dagen...*suck*

Hörs senare va ♥

för jag är glad idag

Igår blev det en trevlig kväll med lite tjejor här hemma :D Vi åt tacos och såg idol, och hade allmänt trevligt <3 Sen sov Matilda här, eller sov gjorde vi väl kanske inte så mycket egentligen. 5/6 timmar eller nått bara. I allafall, i morse var jag tvungen att åka in för att spela på den där förbannade "konstert-grejen" (lördagsmusik tror jag det kallas). Spelade fel massor gånger xD , men men nu är det över iallafall. Satt en skit jobbig kille bakom mig också som hela tiden knackade på min axel tills jag vände mig om (testade nämligen att inte vända mig en gång för att se om han slutade, men då knackade han bara ännu hårdare! :O ...xD)

Snart ska jag ta och pallra mig öväg till Lukas. Fotbollskväll med massor folk. Massor folk är väl mer det jag tyckert ska bli trevligt, fotbollen klarar jag mig egentligen utan ..om man inte ska använda allt för fula ord där.

Ne nu börjar jag till och med få lite bråttom, ska ju göra i ordning mig innan också, och är ju abra 20 minuter kvar tills jag ska vara där. SHIIIIIT!

..hejdå

torsdagar är väl bra att ha antar ja

Oj oj, det blev en lite längre pluggpaus än jag räknat med .. Har förtvivlat försökt att plugga fysik hela eftermiddagen, med inte allt för stor framgång.

Gitarrlektion idag. Precis som vanligt. När lektionen var slut öppnade min gitarrlärare dörren, precis som vanligt. Och vilka står väl där med örat mot vad som nu blev tomma intet om inte tre idioter från klassen. Det visade sig att de hade stått där och lyssnat på ungefär halva min gitarrlektion!!! :O grrrr



I övrigt har dagen varit ganska kul. Sex & samlevnads-föreläsning i aulan på förmiddagen (väldigt kul faktist xD) , djupa samtalsämnen på lunchen, tal på engelskan (matilda höll tal om mig -jag började typ tjuta av garv xD ..och jag höll tal om henne ..hehe. Påhittigt va? ;))

Ja det var väl ungefär det som hänt idag. Fysikplugg väntar, och även telefonsamtal. Så hej med er ♥

Bänkad framför tv:n

I'm so excited. And I just can't hide it ♪ För ikväll är det DESPERATE HOUSEWIVES! wiiiiiiiiiihiiiie! (OBS! överdriver inte ett dugg!!)

puss på er fina folk♥

vad händer ?

Usch jag har blivit såhär jobbigt sirapsseg över helgen. Orkar inte göra nånting längre. Slutar bara med att jag sitter vid denna förbaskade dator och gör ..ja vad gör jag igentligen ? Usch, vad tråkigt jag har. Tror jag är på väg in nån slags depp-period ...om jag nu inte redan är inne i en?

Jag behöver göra något roligt snart innan jag går under!

..men nu ska jag äta frukost♥




rubrik är överflödigt

Blev ingen fysik för min del idag. Gav upp efter att ha misslyckats med två uppgifter. Men jag mår bra ändå! :D
Nu ska jag se på heroes. Här får ni en fin bild utav min klocka att gotta er med under tiden. Puss♥


5 oktober

Imorse grävde jag fram min gamla ipod ur bokhyllan. Riktigt trevligt faktist. Den har gått på högvarv på väg till och från skolan och sen en liten stund på fysiken, med en salig blandning av bl.a. the hives, mando och nickelback! Har inte bytt musik på den på typ ett år, ändå slutar jag inte överraskas över vad som gömmer sig i den lilla krabbaten!

Känner mig mer musikberoende idag än vanligt av någon konstig anledning.. Spotify rullar på för fullt för tillfället, medans jag funderar på ifall jag ska ta lite ork till fysiken eller inte. Svårt beslut.

Vi hörs lite senare va?



Sun-day ..or maybe not


gillar bilden. Den är Eriks , bara så ni vet. Snodde den från honom ..(a)



Det är som att det bara duger ibland, och det stör mig. Kan tyvär inte vara på nått annat sätt än så som jag är. Förlåt, du som aldrig gör någonting fel.



Jag är trött och idag har jag ätit hujedamejs mycket. Vi åkte till Mantorp på buffé. Chokladpuddingen var pricken över i:et måste jag säga. Shit vad jag älskar efterrätt!<3

Imrogon har vi seminarie. Jag har ingen aning om vad man ska ha pluggat och hur noga. Har gjort så mycke jag orkat, och jag hoppas verkligen att det räcker.


please don't stop the rain.

Jaa! Vad mysigt det ska bli att åka iväg och äta lunch när det bokstavligen öser ner regn utanför (det är helt suddigtr om man kollar ut :o, och det dundrar på taket). Skulle lika gärna kunna gå ut på framsidan som att ställa mig i duschen. Men nu ska jag försöka se det positiva: Lunch är gott, lunch är mysigt.

Biologi i måttliga mängder ska pluggas idag också. Sen måste jag nog se ett ...eller kanske två... avsnitt heroes också (a).

Men nu gott folk ska jag duscha. Hejdå♥

...Jag måste nog ändå erkänna att det också är ganska så mysigt med regn på det här viset ..ibland.

helger är till för att vila på, ibland

Duktiga Josefine har glömt sina fysikböcker i skolan (för hon trodde att hon hade dom hemma). Inte så där värst bra direkt. Därför har jag istället ägnat förmiddagen åt att läsa mockingbird. Tog en evighet. Nu ska jag inte plugga mer idag, utan ta det lugnt med massa heores-avsnitt.

Senare ska jag nog lägga mig på spikmattan ett tag. Hade skitjobbig molande (eller vad det kallas?) värk i axlarna/nacken/ryggen igårkväll. Var nästintill outhärdligt. Därför tänkte jag (igår) att: jag lägger mig på en värmedyna. Vi har en sån där bra elektrisk sak. Så jag hämtade den, kopplade in den i väggen, och låg och väntade på att den skulle bli varm. Och jag väntade, och väntade, och väntade och VÄNTADE. Tror ni den blev varm eller? NEJ klart inte!. Upptäckte senare att jag ju hade råkad tra ur kontakten igen :O ...


Mummsens, det är fredag

Det är ju rätt härligt att bo i radhus o så va. Doften av all mat som lagas här och var. Jag gick och njöt på vägen hem från bussen idag, någon lagade gorbys pizza (japp vi slutade skit tidigt idag ifall ni undrar vad jag gjorde hemma vid lunchtid).

I morse när jag gick mot busshållsplatsen (med radion i öronen -pablo francisco gärstade mix megapol och jag höll på att garva på mig ibland) var det världens flock med änder på kanalen, och en lite halvmystisk dimma. Kändes nästan som att jag var med i en skräckfilm, och att änderna var "the bad guys (ducks?)".



BULLFEST!


Fina folket med förkläde och allt


Glad Viktor vispar.


bullar, bullar och BULLAR!


Saft & Bulle!


BULLEN

Riktigt skojjig dag. Bakade omkring 100 bullar (+en "MEGA-bulle"). Sedan fikade vi på saft och bulle. Efter det gick Viktor loss först på min gitarr, och sen på ABBA-singstar.
Fram emot sena eftermiddagen blev det dags för fiskBULLAR. (Man tager ju vad man haver).
Trötta som vi sedan blev av allt bullbakande och bullätande bestämde vi oss för att skita i träningspasset som vi så fint hade planerat in kl 7. Istället drog folket hem till sig, och jag och Matilda degade framför tv:n.

Bara en lektion imorgon, himla bra för min del. Bullfika på biologin ska det bli :D

Nu ska jag försöka sova igen lite timmar jag gick miste om i morse då jag vaknade kl 6 (!). Kram på er,




Kalasfint

SKIT KUL KVÄLL IGÅR! -mys med sallad i missionskyrkan, i väntan på att dansen skulle börja. Panik sväng på stan för att köpa varsin ny tröja att sätta på oss efter dansen ..kan ju inte ha samma tröja som man haft hela dagen efter att man duschat tyckte vi? ..men vi hittade ingen tröja så det fick bli samma äckliga tröja iallafall. Bowlingen blev himla kul faktist. Mycke glädjetjut, och en hel den strikar ;) typ. Våran bana hade iallafall bästa lagkänslan xD haha. Sen klampa vi in på mc donalds med hela klassen för att köpa glass med chokladsås (den.godaste.glassen.som.finns.i.hela.vida.världen.)

Ser fram emot dagen. Vid halv 1 kommer Matilda och Erik hit och bakar bullar.
Men nu ska jag ta och titta på Grey's Anatomy-avsnittet som jag missade igår.

Puss på er. Vi ses.

RSS 2.0