Tisdag va

Sista dagen på jobbet för den här gången. Om en vecka ska jag jobba igen och lite längre den gången ifall vädret är snällt :) Hoppas även på att det kan vara lite shysst väder nu i en vecka så jag hinner få lite färg. Det är ju lite deprimerande att stå där i kiosken och varenda en som kommer är helt chokladbrun medans jag står där inne och ser ut som ett spöke xD

Jobbet går bättre och bättre för varje dag. Första två dagarna var jobbigast då jag inte riktigt visst vart jag skulle ta vägen när jag inte hade något att göra. Det kändes bara som att man var i vägen då. Men nu har man ju som sagt lärt sig lite :) För det mesta står jag och ler vid glassboxen, men nu de senaste dagarna har jag även stått och stekt hamburgare endel. Jävla varmt är det kan jag lova. Dricks har jag fått med ;) De ni! :D ..fast jag la ner det i kassan. Orka att gå omkring med massa småmynt hela dan. Lixom vad ska jag med dem till?

Nu är jag hemma hos mamma. Maria skjutsade hem mig hit efter att jag jobbat. Är ensam hemma tills imorgon då Felicia kommer. Vi ska bada, så det är bäst att vädret blir fint imorn. Felicia ska sova här också, jag törs inte sova ensam i tre nätter xD För jag är fegis :D Vi ska laga god mat och ha mysigt imorn :D

Ikväll ska jag se på Allsång. Mia & Klara är med :D xD hahahah.

Hejdå på er.

Måndag

Just för tillfället så sitter jag och väntar på att få åka hem här ifrån varamon. Har jobbat från kl 14-19. Orkar inte skriva någonting om det nu. Ska jobba imorgon med och sen ska jag åka hem till mamma tror jag. Då kanske jag har tid och ork att skriva lite mer här. 

Nu har det bara varit hem efter jobbet, ätit, sett en stund på tv och sen gått och lagt sig. Har varit sjukt trött. Men nu när man börajr komma in i det lite så är det faktist rätt kul att jobba. Fast det beror ltie på vilket folk man jobbar med också då men mer ska jag itne säga om det.

Ha det så bra så skriver jag mer på onsdag. 

Puss. 

Jordgubbar på fredag, de vill jag ha.

Haha, jag behövde inte jobba idag sen. Så därför håller min nervositet just nu på att växa sig ännu större tills imorgon, då jag ska jobba hela dagen. Får hoppas på att det inte är alltför mycke folk som kommer och köper glass av mig första dagen.. :P

Ikväll ska vi äta jordgubbar :D ..jag har gett stränga order om att det skulle inhandlas till mig. På vägen hit satt nämligen mamma & Victoria och retade mig med att de skulle äta jordgubbar utan mig när de kom hem ..och reta mig med jordgubbar är väl inte det smartaste man kan göra kan jag väl inte säga.

Nu ska jag ta och lyssna på lite bra musik. Kom på nu (efter att ha suttit här en halvtimme) att det ju faktist var därför jag gick ner hit till datorn.
"Brrrrra", säger Görel. 

Imorgon ska jag berätta för er hur första dagen på jobbet var. Så länge kan ni ju få ha det lite sådär hyfsat bra ;)

Hej på er.


Fredag

Idag ska jag börja jobba.. :S
Är jättenervös fortfarande.




...

Imorgon börjar jag sommarjobba.
Är jätte nervös.
Har fått för mig att jag kommer bli så där blyg och inte våga säga något så att de kommer tycka att jag är tråkig..

Torsdag

För idag har jag gjort en himla massa grejer.
Varit på stan med Hanna & Erik, gjjort ett litet besök hos frisören också. Sen en sväng till på stan. Träffade även lite härligt folk från klassen på stan :)
Sen åkte jag, Erik & Hanna hem och bada i kanalen :) Det var faktist ganska skönt ..till slut iallafall.

Nu har jag precis varit lite duktig och klippt gräset. Snart ska jag se på "Benjamin Buttons otroliga liv" (stavning?). Måste packa också, för pappa ringde och frågade om jag ville börja att jobba redan imorgon, så kläder för 5 dagar framåt måste letas fram. Det får lär nog ta ett tag för jag kan ju inte ha vilka kläder som helst på mig precis :P ..måste ju se "snygg" ut i kiosken ;D

Tyvär har min dator damp och vägrar gå med på att jag ska lägga upp en bild så det får bli en annan dag ;)

Puss

Det var en kväll i juni



Fool's garden - Lemon tree = typ SOMMAR lixom ;D



Imorgon ska jag klippa mig, kort! :S ..håller redan på att ångra mig, haha. Fast jag ska inte ha superkort såklart (skulle aldrig falla mig in) men ungefär till nyckelbenen, lite kortare kanske. Läskigt!

Men med motiveringen: "Man måste faktist förändra sig lite ibland", så kommer jag sitta där imorgon i frisörstolen och skaka av nervositet.    ... okej där kanske jag överdrev en aning men :P

Förövrigt så har jag tvingat Erik(eller tvingat och tvingat...xD) att bada med mig i kanalen imorgon :D. Kommer aldrig klara av en sån här varm dag till, utan att bada. För imorgon blir det inget strandande för min del inte.

Nu säger josefine God natt.

Trevlig onsdag

Hej goda glada! :D Idag har det solats, och faktist också badats (en gång..) i det kalla vattnet. 19 grader kallt och jag blev tvingad till att bada eftersom att jag annars skulle kokat bort på stranden. Härlig dag med andra ord ;)

På eftermiddagskvällen åkte jag till stan och fikade med Felicia och Cornelia. Felicia den sötungen fyller 17 år idag! Hurra! ;D Mycket trevlig stund var det iallafall.

Nu ska jag gå ner och äta nybakade tekakor, sen se på x-men tror jag xD ..och just det ja! Jag ska knäcka Erik på ordvitsar xD Mohahahah!
"Vilken snygg fisk du har"
"Ja, det är en läcker-ål"
 
God kväll på er :)

Josefine har tänkt lite, typ

"Din tid kommer". Jo visst, den har man ju hört. De tre orden, som inte har den minsta positiva effekt enligt min åsikt. För lixom "din tid kommer", jaha? Så himla luddigt uttryck, fast i och för sig rätt bra att använda när man inte har något annat att säga (så okej, nått positivt). Fast själv blir jag bara arg när jag får höra det, för vadå din tid ..vilken jävla tid? 1 vecka?, månad? flera år?. Man har ju inte den blekaste aning, och det är det som gör mig bara ännu argare. För det är ju så toppenbra att gå och trösta sig med att jomen "min tid kommer" ...om ett par år eller så. Vad det än gäller så är det ju som sagt ett väldigt luddigt och väldigt dumt uttryck. Punk slut.

Det där var alltså dagens funderare  xD ..bara för att jag inte funderar på sånna saker alltför ofta.

Hej på er

23 juni

Hej hej. Ursäkta att jag är lite frånvarande vad gäller att skriva här. Men precis som er så har jag fullt upp med att njuta av sommaren när den väl är här. Plus att det ju inte är så värst många som kan lida av att jag inte skriver eftersom typ ingen läser xD haha xD det är väl också delvis en anledning till varför det känn tråkigare att skriva xD

Idag iallafall ska jag sola och bada i Varamon :) På Fredag ska jag börja mitt sommarjobb. Det är sagt att det ska bli fint väder hela veckan så min första dag på jobbet lär väl förmodligen inte bli speciellt lugn om man säger så :S

Aja, nu ska jag duscha och packa, sen ska jag gå in till farmor och äta nybakt rågkaka till frukost :D

Hejdå

mitt i natten, jag kan inte sova

Okej, jag sa att jag skriver mer imorgon. Men, eftersom att jag ändå sitter vid datorn kan jag väl lika gärna skriva nu.

Helgen i Göteborg har varit superkul.
Shopping på torsdagen: jag handlade lagom mycket! :D
Liseberg: Jag åkte uppsvinget :o ..alltid nått att skryta med. Även fast jag var livrädd helatiden och skrek oavbrutet. Det var lugnt den läskigaste karusell jag åkt xD

En hel helg utan dator har gjort att jag inte alls känner samma behov av att ens starta den (fast nu har jag ju uppenbarligen gjort det av någon konstig anledning ändå). Tror nästan att jag måste varit lite beroende förut, men det försvinner himlans fort måste jag säga. istället har jag nu, över helgen, blivit mer och mer beroende av att få sms xD Datorn byttes med andra ord fort ut mot mobilen xD hahah. Usch asså, känns nästan lite läskigt, att jag så lätt blir "beroende", eller vad man nu vill kalla det. Fast det här tror jag nästan alla måste hålla med mig om: att det är faktist kul att få sms, och man blir faktist lika nyfiken om vad som står i varje gång (förutom när det står samma sak i 22st meddelanden förståss xD ,men det är nog ända undantaget)

I veckan ska jag vara hemma och göra ingenting. Fika med Felicia på Onsdag tror jag :) Och på fredag (kanske) ska jag börja jobba. Om inte på Fredag så iallafall på Lördag ..ska bli lite läskigt. Kunde tydligen hända att jag blir tvungen att stå alldeles ensam i kiosken (med en matkö och en glasskö, samtidigt!..), men samtidigt ska det bli ganska roligt också. Kul att ha något att göra på dagarna, och kul att få betalt sen också :)

Nu börjar Josefine bli lite småtrött och ska nog snart gå och lägga sig.

Godnatt

Hemma

Nu är jag hemma och ska självklart skriva lite mer än jag gjort de senaste dagarna xD ..med start imorgon.
Puss

17 juni

Soligt och fint ute. Jag har solat hela förmiddagen utan solkräm. Smart Josefine, verkligen jätte smart. Nu är jag röd och bränd på axlarna och armarna och det svider massa :/ ...Konstigt!

Hela förtsättningen av veckan är helt super:D

Torsdag: Mot Göteborg, shopping hela dagen i (eller heter det på?) Nordstan.
Fredag: Liseberg
Lördag: Liseberg, hem på eftermiddagen
Söndag: Träffa Emma maybe ?<3

Igår träffade jag Emma & Erik (roligaste människorna jag känner tror jag bestämt) vid kanalen på en brygga:) Vi fikade på bullar och saft och hade jätte mysigt. Sen åkte vi hem till mig en stund och tittade på våran film som vi gjorde i nian xD Det togs endel kul kort på bryggan också :), men dem får ni inte se föräns på Lördag eller Söndag. För jag kommer inte kunna skriva här igen föräns då. Är ju som sagt i GÖTEBORG! :D

Ha en fortsatt bra vecka allihop! För det tänker jag ha :D

Puss & Kram

16 juni

Idag (och igår) spotify:ar jag Jason Mraz<3
Perfekt med lite bra musik nu när jag ska städa hela dagen :P

ingen rubrik

Nu har jag myst med film i soffan hela kvällen. Sedan gick jag upp hit till datorn, läste Emmas blogg, och satte mig vid king.com och spelade spel xD hahha. Så det är vad jag har gjort tills nu, och nu är det dags för mig att sova :)
..btw så kissade kaninen på min fina röda filt förut i soffa :( dumma kanin! ..fast han är fortfarande söt :)

Godnatt på er :)

15 juni

Kvällen närmar sig. Ska nog ta och laga lite mat snart. Mackaroner och köttbullar står det på menyn. Jag och Victoria är ensamna hemma så det orkas inte fixas med någon avancerad mat direkt :P Ikväll ska jag se en film och mysa i soffan med GB:s jordgubb/vanilglass :) Tror att jag ska titta på Ciderhusreglerna :)

Imorgon blir det storstädning av rummet. Väldigt behövligt måste jag säga. Jag har typ dragit mig för att ta tag i det i en sådär två veckor. Och då menar jag att för mer än två veckor sedan behövde det städas (jag vet :o hemskt!). Men imorgon måste det ske. Satt här vid skrivbordet nu och så helt plötsligt kände jag att det började klia på foten. Jag lyfte på foten. Började klia. Och på handen fastnade ju självklart världens största damtuss. Eeeeew!

Ja då vet ni vad jag ska ägna morgondagen åt med andra ord: Döda alla små dammråttor under sängen, rita fina mönster i dammet på hyllorna, dammsuga ett hjärta på golvet, rysta bort lite kvalser från sängen och sist men inte minst: ge lite liv åt mina fina krukväxter.

Härlig dag framför mig som sagt. Kan försöka lägga upp nått bildbevis på resultatet imorn ifall jag kommer ihåg. (OBS! ingen bild på hur det såg ut före kommer dock att tas xD , är inte direkt något jag vill ha som minne xD)

God kväll på er! ;D

Tänk att städning kan vara så kul

Idag slog "städfirman" till hemma hos Maria & Chris ;) Helt sjukt att städa kan vara roligt :o För det har varit en sjukt kul dag :)<3
Efter städningen blev det pizza och sedan en massa flummiga kort :D


Hoppa ur skorna mitt på gatan ;D


SÅ KLOCKREN! XD


Puss på Tage. Det är ju bara så snyggt att Maria hoppar för att nå ;D

Som sagt: Underbar dag. Mer bilder finns på facebook :D Puss<3

Jag dör! xD



min vecka på 5 rader

Shit, massa att göra i veckan:

  • Till Maria & Chris (imorn) [  ]
  • Städa rummet [  ]
  • Packa [  ]
  • Åka till pappa (tisdag kväll) [  ]
  • Liseberg (midsommarafton) [  ]

Tur att man är sysselsatt iallafall :)

Godnatt

Jag är glad! :D

För idag har Emma varit här. Vi har bakat asgod kladdkaka. Jag tror inte att jag har insett förän typ nu hur mycket jag saknat henne<3 Emma är bäst, bara så ni vet ;)

Jag har precis nyss varit duktig och sänkt mitt skrivbord till en mer normal höjd. Så nu slipper jag sitta på knä på min dvärgstol vid ett sjumilahögt skrivbord. Det tog mig bara ett ungefär halvår innan jag fixade det. Duktigt av mig tycker jag.

Imorgon ska vi hem till Maria och Chris och hjälpa dom flyttstäda. ..Det blir pizza också! (A) :D Det är så himla sorgligt att dom ska flytta :'/
Jusste ja, nu kom jag på att jag måste kolla buss in till stan tills imorn. Ska vara där kl 10. Erik försökte tvinga på mig på en 620, men jag vet inte om jag har orken att gå enda bort till macken xD Det är ju sååå mycket längre.

Hoppas det blir trevligt imorn :)

PUSS

Yeey

Vaknade kl 10. Frukost, sen ut i trädgården och fixa lite med la familia. Måttligt roande måste jag ju säga. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Sen: Träffa Emma :)<3


Lördag idag, så det så

Idag har vi varit hos mormor och ätit god mat :D Vi bakade världens godaste tårta också :), med jordgubbar på.
När vi kom hem somnade jag i två timmar. Så underbart skönt var det! (A) Därför är jag inte ett dugg trött nu (okej, där ljög jag kanske LITE)

Igårkväll följde jag med Emma till trädgördsföreningen en liten stund ;) Vi tittade på när Johans band spelade. Sen blev det "milkshake" hemma hos Emma till kl. halv 2 på natten xD Så alltså slutade min skolavslutningskväll trevligt till slut :D
 
Puss

Lite bilder o sånt xD

hahaha, jag är värsta depp xD Så jag sitter just nu och kollar på lite bilder xD ..det gör en iallafall en aning gladare:D


Sorry Erik, men den här bilden är ju såå snygg xD:

"Treeeevligt!"  xD       (ängsbo var supermysigt :D)

Har tyvär inte tagit bilder från idag :(, här är från skolavslutningen i 9:an :P

<3

Haha, det här skulle ju kunna bli ett "massa härliga minnen-inlägg" (I)

Vemdalen :)

Lets poose it in GOTEBÖRG:







nee nu orkar jag inte kolla mer på bilder xD det får duga för den här gången

Hej då:D

Sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov! :D Härligt!

Avslutningen gick bra kändes det som. Fast det var så sjukt mycket roligare att köra på treornas avslutning än på tvåornas och ettornas men! :D

Efter avslutningen (nu har jag skrivit det ordet tusen gånger känns det somxD, lite tjatigt :P) åt vi lunch på ming palace med klassen! :D Gott och trevligt :)

Det känns väldigt sorgligt att man inte kommer träffa en del på hela sommaren nu.. Jag har inte riktigt fattat att det är lov än tror jag.

Nu ska jag nog städa lite på mitt rum.. med lite musik kanske det går hyfsat snabbt om jag har tur. Efter det ska jag lägga mig i sängen och läsa veckorevyn! (A):D

Puss på er, och glad sommar! :D

hjälp

Nervositeten bara växer och växer nu. Jag kommer vara nära att hyperventilera imorgon säkert xD Ska nog nästan gå och lägga mig snart. Måste ju gå upp så nedrans tidigt. 07.30 ska vi vara i skolan. Jippie! Det sämsta är att vi inte kommer repa nånting imorn, utan köra direkt. Det är nog det som gör att man blir så extremt nervös :S

Okej, sådär. Nu har jag jusst skrivit ett flertal ointressanta rader om hur nervös jag är. Det måste ju vara intressant att läsa om xD

Borde sluta skriva nu... annars kommer det bara ännu fler ointressanta saker som man inte bryr sig om igentligen xD

Hejdå.

:)

John Mayer - Your body is a wonderland. <3

Fullt ös medvetslös

Japp, det är vad som gäller imorgon. Fast det känns som man kört slut på all energi den här veckan redan, men jag hoppas det finns nått kvar som hjälper mig igenom morgondagen. Jag börjar redan bli nervös. Fast sjukt kul ska det bli. För er som nu inte har en aning om vad jag snackar om så är det skolavslutning imorgon ;)

Igår hade vi musikalkväll hos Balck. Det var trevligt och Fantomen på operan var faktist rätt okej. Klockan tolv åkte Matilda, jag, Anna och Jenny hem till Anna och sov där. Jättemysigt var det :) I morse var det upp som vanligt (typ) som gällde. Matilda skulle vara i skolan kl 8, och söta som vi är så följde vi med henne då (vi började inte förän kl halv 10 igentligen).
Halv 10 hade vi genrep. Kan ju inte säga att det gick sådär toppenbra, men man kan ju alltid hoppas på en bra morgondag :D (förutom att det ska spöregna). Efter genrepet satte vi oss och löste rebusen som skulle berätta vart vi skulle ha våran klassträff. Vi löste ju självklart rebusen utan att tjuvkika på några ledtrådar. När vi kom fram så grillade vi korv, hade lite tävlingar och sen blev det tårta :D

Nu sitter jag här och lyssnar på musik :D Snart ska jag nog gå ner och baka en kladdkaka tror jag. Sen blir det lite "spa-kväll". På tal om spa så skulle vi gå och duscha i missionskyrkan igår innan vi skulle hem till Balck. Killarna blev ju självklart klara jättefort. Men jag, Frida och Matilda tyckte att det ju vore onödigt att låta bastun stå kall. Så vi satte på den och sen bastade vi, gjorde hårinpackning och ansiktsmask. När vi var klara hade killarna redan gått. Det tog tydligen för lång tid för oss tyckte dom. Det tyckte inte vi.

Imorgon är det sommarlov :D Både kul och tråkigt. Kommer bli trist att man inte kommer träffas på hela sommaren. Men väldigt skönt att slippa tänka på skolan i 9 hela veckor.

Puss på SOMMARN' iallafall! :D ...vart den nu tagit vägen?

Megatrött och megaglad :D

Sjukt trött efter allt rep hela dagen. Men ändå är jag skitglad, det känns som att det bara går bättre och bättre :)

-Imorn är det musikalkväll hos Balck hela kvällen, och sen hem till Anna med några tjejer från klassen och sova där :) Mysigt ska det bli :D
-Desperate housewives ikväll :D

Det kan inte bli bättre :D ...eller så ska man föresten inte säga. Då blir allting bara dåligt (en knäpp grej jag fått för migxD). För visst kan det väl bli bättre alltid.

Men jag är glad och allting är bra förtillfället :D

Puss och god kväll på er! Nu måste jag packa.



Bilder från Göteborg! :D

Här kommer några bilder från helgen. Njut!


Spegelkul


Fel väg i labyrinten.


Puss.


Alla upp på dalahästen.


inte titta.

 ...mer bilder finns på facebook sen. För här tog det ju hundra år att ladda upp xD.

Allt är förtillfället våldigt härligt :D Inga prov kvar, inga lektioner kvar. Rep hela veckan. Musikalmataton och sova hos Anna på Onsdag :D Klassträff på Torsdag. Skolavslutning på Fredag :D Sommarlov!

Hade så bra :D Hej på er!


Hemma.

Hemma igen :( Har haft så stört kul hela helgen, som alltid med det trevliga sällskapet :D (Jojjo, Erik, Kalle, Matilda & Lukas) På lördagen blev det Liseberg till sent på kvällen, såå värt! :D. Vi missade tåget hem med 4 minuter så vi fick vänta en timma på nästa (inte lika värt). Vilket betydde att vi fick sitta på centralen till kl halv 12 xD När vi kom hem började vi steka hamburgare. Det är ju så gott sådär en halv 1 på natten.
Idag har vi gått på stan nåra timmar. Handlade endel, och nu har jag nästan dåligt samvete. Men man är ju bara i Göteborg en sådär en gång om året så :D (fast jag ska ju i och för sig dit om två veckor igen, men strunt i det).

Imorgon och hela veckan framåt blir det rep 8-17 :). Förutom svenska provet imorn då. Som jag förövrigt knappt pluggat något alls till :S

Bilder från Göteborg kanske jag kan fixa några tills imorn :D Nu är jag för trött :P
Puss och Godnatt :)

Eeeeeey! :D

Det är lördag. Det är (snart) hyfsatväder. Det är trevligt folk. DET ÄR LISEBERG! :D

mer behöver inte sägas.

Göteborg!

Wooho, hejdå allihop. I eftermiddag bär det av mot Göteborg. Där blir det Liseberg och annat skojj med massa kul folk :D Puss på det! :D<3

Snart ska jag börja promenara bort mot busshållsplatsen. Måste gå ända till Matildas hållplats med min packning, för det är fel buss xD Ska nog försöka ta cykeln. Det regnar ute också, weey!

Igår kl 10 kom smarta Josefine på att, "jusste ja vi skulle ju ha fika på bussen".
*Skickar ett lite smått panikartat sms till erik* : "Hjääälp erik. Jag kom på att jag glömt fixa fika xD"
Erik svarar gulligt:
"ooj :S ...men det är lugnt, jag och Jojjo kan köpa fika till dig. Vad vill du ha för något? :D"
Erik du är min räddare i nöden! Tack :D

Nu har jag inte tid att sitta här och sega mig mer. Får ju inte missa bussen!
Hej på er :D






<3

:/ <3



I helgen ska vi ha stört kul i Göteborg :D <3
Jag har fixat spotify idag! :D

usch

Usch, hela eftermiddagen, till kl 9 har jag suttit med etologirapporten. Om den är färdig? ..uuuj nej! Det lär bli att sitta massa imorn också.

Ser för övrigt inte fram imot morgondagen... :(

usch vad hemskt det är med..

...Kemi

Har ju inte gått super bra för mig att plugga direkt. Det började med att jag satt och halvsov vid skrivbordet och slutate med att jag låg och helsov i sängen xD Nu orkar jag inte plugga mer utan ska nog återvända till min säng tror jag. Är urtrött.

 Har mina funderingar på att stanna hemma imorn, men det är ju den här nedrans redovisningen som hänger över mig och irriterar så jobbigt. Precis som i förrgår när jag hade en blommfluga som hängde över huvudet på mig och surrade när jag försökte plugga, och så fort jag vifta så flög den bort typ 2 meter för att sedan komma tillbaka igen för att irritera mig ännu mer. Ungefär så känns kemiredoisningen. Väldigt fin liknelse där tycker jag ;)

Mamma är inte hemma, så inatt ska jag sno hennes golvfläkt! Mouhaha! :D Puss på den :D och nu ska jag kolla om det finns någon choklad kvar :D

Ur fokus.


Jag är ur fokus.
Ja, jag menar det verkligen. Har sjukt svårt att fokusera blicken på en viss punkt och sedan snabbt titta någon annan stans utan att det börjar gunga i huvudet. Tillexempel nu, fokusera mellan tangentbordet och datorn ..uj uj uj sikket problem. Eländes bihålor. För jag lovar att det är dom som spökar för mig. Har aldrig haft bihålsinflammation förut men skulle inte bli helt chockad om det visade sig att jag har det nu faktist. Inte för att jag har sådär sprängont som jag hört att man kan ha, men nog spänner det endel :S Läskigt! Blir det värre tills imorn måste jag nog till vårdcentralen :S ....tänk om jag måste ta blodprov då :S :'(  ...okej, nu kanske jag inte ska skrämma upp mig själv i onödan men xD

Jag vill inte vara sjukt när vi ska till Göteborg ju! Är jag det så lovar jag att jag seriöst kommer börja tjuta xD hahah.

Tror jag ska lägga mig en stund på sängen.
Hej på er.

Pollenallergi?... nee?

Skulle kunna tro att jag har pollenallergi elelr nått alltså. Det är nästan så att jag tror det själv. Fast jag vet ju att så är inte fallet (eller?). Och mitt kära nässpray fungerar ibland och ibland blir det bara värre xD så det är en stor risk jag tar varje gång jag använder det (vilket jag måste säga att jag gjort ett antal gånger idag  ..tror det står att man bara fåra använda det ett visst antal gånger om dagen? ..tror i vilket fall jag överskridit den gränsen. Brukar lätt kunna bli så)
Jag ska bege mig mot sängen nu tror jag. Måste läsa en stund i min bok (som jag är precis i slutet på och den är sjukt bra) innan jag somnar.




Mamma har köpt en golvfläkt till sitt rum. Jag är väldans avundsjuk! ..men hon sa att jag kunde få en också ifall jag ville (A). För jag är ju av den sjuka typen att jag inte kan ha fönstret i mitt rum öppet när jag sover. Har vart sån sedan jag var lite då jag blev stucken av en geting i sömnen och fick världens allergichock. Så hur varmt det än är öppnar jag inte fönstret. Så var det med det.


Så en sånn här ligger, sjukt men sant, högst upp på min "vill ha" lista för tillfället xD


Godnatt på er.

:)

Har hållt på och dött av uttråkning idag. Sen, tur som man har, så messar erik och säger att han ska till kanalen och bada med Jojjo och Matilda, och så undrade han om jag ville följa med :) (A). SÅ det gjorde jag, men jag badade inte. ..kändes inte som det smartaste eftersom jag hade feber igår xD
Imorn ska det regna, jag tänker sura över det resten av kvällen. För jag ville faktist ha shorts på mig imorn (eller kjol) men nu går ju inte det xD Dumma regn :P

Missade sista sång- och gitarrlektionen idag också :( mindre kul.

Nu ska jag gå ner och hämta vatten :)
Hejdå.

gaah!

Det är sjukt irriterande när det ska klia i näsan och rinna ur ögonen samtidigt som jag ska försöka koncentrera mig på att läsa om svampar och djur och sånt tråkigt. Det gör ju bara själva hela grejen ännu hemskare. Jävla skit (om man får säga så?).
Nu ska jag iallafall laga mig lite mat. Sen får jag se vart dagen tar vägen. Hade ju hoppats på att kunna sitta lite i solen nu när febern är borta men vi får väl se hur det blir med den saken :S Har fortfarande en massa sidor kvar att läsa i biologin. Råkade föresten riva sönder en sida i biologiboken igår. Det kom en geting och jag blev så rädd att jag ryckte till och höll visst i en sida som rycktes med :S. Inte för att det gör mig så mycket. Det är ju inte precis min käraste bok. Men lite sisådär onödigt känns det ju.

Hej så länge. Nu måste jag gå och torka bort lite tårar xD


Josefine goes beroende ..snart

Febern är borta nu, men kan väl inte säga att jag är precis frisk för det. Mina ögon rinner som om jag hade pollenallergi, och igår hittade jag tillbaka till min gamla goda vän, nässprayet!<3 hahaha, nu kommer jag att gå på nässpray i sådär minst en månad eller nått xD. Det är faktist beroendeframkallande. Det borde till och med vara vetenskapligt bevisat.

Imorgon blir det skola för Josefine. Vilket betyder att jag måste plugga biologi idag. Och verkligen fixa klart min samhällsuppsats och också förbereda inför redovisningen på onsdag. Det är sjukt vad mycket man tänker på skolan hela tiden. Det ska bli så himla skönt med sommarlov så man slipper allt sånt.

På fredag bär det av mot Göteborg. Det är väl det som kommer göra att jag orkar med den här veckan förmodar jag. Det ska bli så grymt kul :D

RSS 2.0