Söndag, sportlovet

Nu skulle jag ju kunna skriva typ hundra rader om hur jävla jobbigt det är att skolan börjar imorn, men eftersom vi alla tycker samma sak så känns det ganska så ondögit?

Dagens sysselsättningar:
  • Gitarr
  • musik
  • läsa bok
  • äta mat
  • spela sims
  • göra chokladpudding
  • se på wallander
  • sova
...en sån där dag idag då man inte har mycke viktigt för sig. Härligt det också. Puss o kram

Lördag, sportlovet

Sprang ut och pulsa runt i snön igårkväll med emma. Superhärligt! Sen somnade vi på hennes säng till lite trevlig musik. Vid 2 på natten vaknade vi, och då orkade jag inte gå hem ;) På morgonen såg vi på Harry Potter och Fenixordern innan jag gick hem :) Har saknat människan så sjukt mycke, och det var så underbart att träffa henne :)





Fredag, sportlovet

Storstädning av rummet nu på förmiddagen. Riktigt härligt nu efteråt faktiskt. Nya sängkläder, vattnade blommor, blankt golv, och massa doft av rengöringsmedel! Hahah, som ni kanske förstår så var det ett tag sen senast ;) Mycket mer blir nog inte gjort idag om jag får gissa. Lite lunch snart bara förmodligen.
Drömde en helmysko dröm inatt också som jag förtfarande inte kan låta bli att skratta åt när jag tänker på den. Massa folk jag känner stod i en lång rad i en korridor i skolan, med lustiga hattar på sig (speciellt Eriks hatt xD) , och hoppade lite upp och ner samtidigt som dom sjöng den mest udda låt man någonsin kan tänka sig.


Torsdag, sportlovet

Shopping i Norrköping hela dagen lång med mamma och lillasyster. Toppen!
Massa grejer blev det :)

Onsdag, sportlovet

Såg på Madagaskar 2 idag med min kära vän Felicia. Det bästa från filmen får ni här:



Den här låten har sytt sig fast i mitt huvud nu för resten av dagen (veckan?) xD

Tisdag, sportlovet

Tog med mig min kära syster till staden idag för lite sällskap till biblioteket (som det inte blev nått av igår). Vi började med att gå nån timma eller så på stan., kan man ju inte bara strunta i när man ändå är där! Sen blev det lunch, smoothie på naked juice bar (underbart gott!), och ett besök hos någon sprut-mottagning (vaccination inför thailand. Som tur var inte för min del..) innan vi gick till bibblan. Där fanns det inga böcker. Så istället fick jag åka extra bort till mini-biblioteket här borta för att hitta något läsbart. Fick med mig "hur kär får man bli?" och "det fattas en tärning". Lite på gränsen till för gammal för dom böckerna kände jag, men va katten! Det är lov, ingen är hemma, och jag måste underhålla mig på nått sätt. Då safear man ju på BRA böcker va! ;)


Måndag, sportlovet

Lillasyster ska ha sin pulka på fritids, så jag kan inte vara med och åka med klassen :( Och så var första dagen på lovet förstörd.

Jag får hitta på något annat istället. Först ska jag till vårdcentralen. Hoppas innerligt på att slippa ta något blodprov. Sen ska jag nog ta bussen in till stan tror jag, till bibblan och låna någon bra bok ;)



BILDER! :D

Allt för min syster

Har precis tittat på "allt för min syster". Den var tragisk, men ändå vacker på något sätt. Tjöt en himla massa på vissa ställen (iallafall för att vara mig så var det en himla massa - jag som aldrig annars gråter till film). Har ni inte redan sett filmen, SE DEN!


Memories of life<3



Sitter och fnular lite med mitt nya fotoprogram :) Ikväll blir det film och chokladpudding. Mummmmmma! :D


bra, braigare, braigast

Har belönat mig själv med en massa chokladhjärtan hela eftermiddagen. Tyckte jag var värd det efter ett förvånandsvärt bra resultat på debattartikelprovet! :D Imorn blir det stan med Erik, fika med Erik och Matilda, och sen lite bio på det med trevligt folk :) TOPPEN! :D

Igår eftermiddag tyckte vi (jag och matilda) att vi var värda en riktig chill-dag efter det hemska matteprovet. Så vi badade bastu och rullade oss i snön, sen drog vi på oss myskläder och slängde oss i soffan framför Alvin & gänget ;) Mycke trevligt :D
Livet leker nu såhär när det vankas lov och allt.
Jag pratade med Emmagumman i telefonen igår också om allt mellan himmel och jord :)


ME GUSTA LA MÚSICA!

Be Mine - Ellie Goulding & Erik Hassle


Fettisdagen

Snart ska jag äta semla!

ännu en måndag

Pluggapluggapluggaplugga, matten tar aldrig slut. Förövrigt så har jag tänkt anmäla mig till högskoleprovet idag (i sista stunden som vanligt). Tror att det vankas spagetti och köttfärssås där nere snart, mums!

dagens låt:


Det har nynnats på den här låten från alla möjliga håll idag ;)

Jag vill ha!







...man kan ju alltid drömma (A)








Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er allihop! <3

Idag blev det mysig alla hjärtans dag-frukost med familjen. Fick en trisslott som jag vann 25 spänn på (Y) Ska snart ta och bege mig till mormor. Försöker att dra ut på tiden så mycke som möjligt, vill inte ut i kylan xD
Ha en underbar dag! :D


stand by me

Imorse var bussen nära på att krocka med en lastbil mitt på bergsvägen. Jag blev en aning chockad när den helt plötsligt tvärnitade mitt i Helge-serien. Lite skärrad vart man måste jag säga. Lixom, tänk om vi hade varit typ 2sek. snabbare med bussen. Då hade det kanske smällt :S


Dagens låt:

Lätt bästa verisionen xD


DAGENS LÅT


Sunday, bloody sunday

Söndag idag. Jag har försökt plugga. Inte så värst lyckat kan jag nog inte säga. Känns som att jag helt plötsligt bara har glömt bort HELA kursen av Matte C..




Dagens låt:



Små negrer i sanden ♫♪

nu är det lördag igen

Helt galen dag. Gick på högvarv i morse. Som en duracell-kanin hann jag på 1 ½ timme med att äta, göra mig iordning, städa undervåningen, packa, handla, och gå till bussen. Bussen gick mot Erik. Var tvungen att gå av på nått jätte lustigt ställe, 5 km från hans hus. Lucky for me så gick Diddis syster av där och blev hämtad av sin mamma, och dom snälla människorna lät mig åka med dom i bilen :) Hemma hos Erik närdades det tv-spel, SUPER MARIO <3.

Vid 4 åkte vi till Amanda :) Där åkte vi skridskor, åt pajad paj från payala, såg på melodifestivalen och hade super roligt :D

Dagens låt:


fredag

Idag har vi visat runt en massa nior på skolan. Ganska roligt faktiskt, man kände sig så vuxen på nått sätt. Sen har Matilda och jag varit hos SYV och försökt fixa bästa individuella valet som man kan ha -instrument & sång med Petter :D , hoppas hoppas hoppas!!
Skolan slutade ganska tidigt, så hängde med Hannes & Viktor utanför skolsysters rum en ganska lång stund (ingen av oss hade nått att göra, fast vi kunde inte åka hem xD) innan jag begav mig mot infokomp. Där fick jag vänta på Felicia och Cornelia i en timme medans dom hade matte. Erik var där och var lite trevligt sällskap åt mig så länge. Vi spelade super mario på nån bärbar dator som fanns där. Sjukt kul! XD

Igår skrev jag en insändare till Corren. Jag hoppas på att den kommer bli publicerad, men det blir den säkert inte..

Dagens låt:




musik skall byggas utav glädje

Har upptäckt lite ny supermysig musik. Justin Nozuka. Jag gillar starkt!

Idag har jag pluggat endel (kemi, matte, och engelska). Väldigt duktig känner jag mig. Sen kom Felicia på besök en stund. Trevligt och bara prata om lite allt möjligt. Tycker om dig vännen.

Dagens låt:


Justin Nozuka - Golden Train.


Klagomuren

Jag fryser om fingrarna.
Jag orkar inte plugga.
Jag är sugen på hemmagjord pizza. 
Jag är fortfarande flåsig efter att jag sprang till bussen förut (skojja!!).
Jag vill ha nya kläder.
Jag fattar ingenting av matten.
Jag fattar typ ingenting av kemin.
Jag kommer inte på vad jag ska skriva för en insändare till corren (ska vara klar senast torsdag tydligen. Men jag har kommit på en rätt smart sak egentligen. Det är ju bara att säga att man skrivit en och skickat in, fast att den inte blev publicerad).
Jag vill se på en bra film.
Jag vill ha chokladpudding.

Dagens låt:

Justin Nozuka - After tonight

RSS 2.0