31 juli

Till pappa senare. Kommer att se ut som en packåsna!
Detta ska med:
  • Gitarren        (wow :O man kan göra punktlista! :D)
  • En stor väska med kläder (måste köpa en väska med hjul asså ..håller ju på att dö varje gång jag ska ta mig bort till busshållplatsen bara för att väskan är så j*vla tung)
  • En påse med olika skor (..man vet ju aldrig vilket väder som vill uppenbara sig)
..okej där tog listan slut. Men det är faktist mer säker än vad det låter. Tänk också på att jag måste promenera den långa vägen till hållplatsen. Åh, jag vet, jag vet! Det är så synd om mig!

Helgen kommer allafall att bli skitbra. Förutom att jag ska jobba lördag-söndag så kommer det också bli bio med folket på söndagkväll :D Sommaren med Göran xD

Nu ska jag duscha och äta frukost. Puss

P.S. I love you



Jag har fått P.S. I love you-feber idag. Har lyssnat på ett par låtar från filmen om och om igen hela dagen. Och självklart spelat dem på gitarren också, haha.

I love you 'till the end,
  är verkligen den mysigaste låten som finns. Är bara tvungen att påpeka det lite sådär halvtöntigt.

Jag har börjat att övningsköra nu också. Det går bättre och bättre för varje gång måste jag säga. Förutom att jag glömde bromsa i en jättesnäv kurva här hemma, precis innan garaget, i förrgår så att victoria gallskrek i baksätet. Men det var ju faktist inte mitt fel..

Nu ska jag göra något nyttigt. Typ spela gitarr eller något (a) xD

dreams are coming true ..skulle inte tro det

Nu är jag här igen och nu är jag underbart glad. Idag köpte jag äntligen min kära gitarr, så nu på kvällen har jag spelat tills jag fick ont i fingrarna och inte kunde spela mer xD :D

Det ända dåliga som hänt idag har varit att jag drömde en jättemysig dröm och vaknade på jätte jättebra humör ..tills min halvdrogade kropp kom till verkligheten och huvudet klarnade lite, och då förstod jag att alltihop bara varit en jättebra dröm (eller igentligen en skitdröm!! :( ), och att det i verkligheten fortfarande är precis som innan. Skit också. Där förvandlades mitt braiga humör till något som kan liknas med ett något mindre bra humör på bara några sekunder.

Men nog pratat om det nu. Som sagt så var det ju bara en dröm..

Imorgon ska jag fortsätta att toknörda med min gitarr :D Puss och godnatt på er :)

Some days it just goes down, down, down

Väldigt rörig och konstig dag idag. Tänker inte förklara hur eller varför. Punkt.

Snart ska jag och syster se på beck.

Skriver igen när jag har lust. Förmodligen imorgon. 

Hej så länge

In the summertime, when the weather is hot

Har haft Felicia här hela dagen :) Vi solade vid kanalen, lagade jättegod mat xD, och sen drack vi milkshake. Den blev ganska smaskig faktist (fast lite för mycke blåbärsbitar i för min smak men).

2dl bär (i vårt fall fryska hallon & blåbär)
4 dl mjölk
½ paket vaniljglass (á ½ liter)


Superenkelt!

Nu ska jag läsa min nya veckorevyn som jag fick igår. Puss

Nu är jag glad ..tillslut :)

Min favorit person gick just hem. Hon har desperat försökt muntra upp mig hela dagen, och jag har bara surat xD ..fast tillslut (efter lite fin silvia/abba dans framför golvfläkten) så måste jag säga att humöret gick upp en aning xD
Vi bakade nattscones och drack/åt lite natt-te också.
Men nu är kvällen gammal och jag ska sova. Felicia kommer kl halv 10 i morn bitti, så jag lär väl vara uppe innan tuppen.
Godnatt allt trevligt folk <3

En vanlig typisk sak i mitt liv va

Åkte in till stan idag. Tänkte köpa gitarren som dom ju sa hade kommit idag. Går in på musikbörsen.
   "Hej, jag hade beställt en gitarr som skulle komma idag" .
  "Ja, vänta lite ska jag hämta den". 
..efter en himla lång stund kommer han tillbaka.
  "Det har skett ett litet missförstånd. Alltid innan de skickar iväg gitarrerna hit till oss packar de upp dom och kontrollerar dom. Någon måste ha plockat upp din gitarr och sedan lagt ner en annan gitarr i din kartong (av misstag självklart) för vi har fått rätt låda hit, fast med fel gitarr i..."

asså detta händer bara mig!
..lixsom hur stor är sannorlikheten att det händer? :o

Jag blev ju självklart jättesur och skitdeppig, så Emma försökte muntra upp mig med att "ska vi inte ta en fika någonstans då?". Så vi tog varsinn glass, sen promenerade vi till akademibokhandeln och köpte varsinn almanacka som plåster på såren (eller vad man ska säga). I min almanacka hitade jag sen en bild på Kevin Borg xD
Så nu är jag glad igen.




Rubrik

Hej hej! :D Idag är det tisdag. Jag ska träffa Emma sen när jag har gjort i ordning mig. :)

Igår var jag och mamma borta på en parkering här i närheten och övningskörde. Sen stannade vi och handlade, och jag körde hem från affären! :D :o Skitläskigt och askul vart det. Jag blev så stolt efteråt att jag var tvungen att sms:a till massa folk att: "jag har övningskört hem från hemköp". haha xD

Fick ett sms på frukosten idag som sa att "min" gitarr har anlänt till musikbörsen. Så i veckan ska jag in och provspela.

Imorgon ska jag och Felicia sola och bada ;) Så det är bäst för vädret om det håller sig fint.

Nu ska jag duscha, heejdå och puss på allt :)

..and I feel fiiiiine!

Den snart välkända skådespelaren Matilda var här i förmiddags innan hon skulle på filminspelning ;) Vi anmälde oss till showdansen. Med viss förvirring över vilken grupp vi skulle välja skickade vi ett fint litet mejl till folkuniversitetet med rubriken "VIKTIGT!".  Men tillslut fattade vi hur man skulle göra och vi bestämde oss för att gå i temin 2-gruppen ;) ..ifall någon är intresserad?! xD

Sen på eftermiddagen nu kom Emma hit och fikade rabarber/smultronpaj :D<3 Vi kolla på massa gamla mobilvideoer xD

Nu har allt börjat att flyta på rätt härligt igen. Veckan är inte tom och omöjlig längre (som den förra var xD). Ikväll ska vi hyra film (kanske) och ha myskväll :D

Nu ska jag göra något annat.

Slut

ajee

Fanfanfanfanfan vad jobbigt! Och inte hjälper panodiljävlen heller. Jag tror jag måste vila (=spela sims).


Just a little bit wiser

Nu sitter Josefine och lyssnar på blandad bra musik. Ganska uttråkad och en aning hungrig, tänker på tacosen som ska ätas ikväll.

Sen kanske hon ska gå på en promenad med Emma :)


 Okej, fan va jobbigt o skriva i tredje person xD . Ska sluta med det

Imorgon ska jag och Matilda anmäla oss till showdans :D

Jag hoppas på fint väder nästa vecka så att jag kan jobba. Det är min sista vecka av fyra, och sammanlagt har jag bara fått jobba fyra dagar. Så vill verkligen jobba nu. Måste ha pengar xD

Hej.

Måste bara övertala mig själv lite

Om jag får dom här shortsen, då ska jag börja jogga. 
Dom är assnygga! ...syns kanske inte på bilden, men dom är de.

Det var väl en bra deal? ...förutom att jag då måste köpa mig shortsen, själv.

Men jag var faktist ute och joggade igår. Så okej, fortsätter jag med det i en vecka nu, då kan jag väl få köpa dom tycker jag.

Idag ska Josefine göra ingenting. Får se hur kul det blir...

Adidasskor




Jag har fått "adidasskosjukan"! Helt sjuk vad snygga skor dom har. Jag vill ha flera stycken (a)

Lite bilder

Lite bilder för att jag är trött och inte orkar gå och lägga mig.                                                                                                                          



Slut.



Ge mig bra kondition ..och lite motivation

"Skulle du ut och springa eller?" , hörde jag precis mammas röst säga nerifrån soffan. För det var faktist så att jag råkade säga att jag FUNDERADE på att pallra iväg med min slöa kropp på en joggingrunda förut.
Men motivationen är alldeles för långt borta just nu känner jag.
Kanske att det skulle funka om jag bestämde mig för att: Om jag ger mig ut och springer regelbundet nu i sommar så kan jag få köpa mig en fin belöning sen i höst? ...men jag vet inte. I så fall ska det ju vara en jäkligt bra belöning men det kommer jag ju inte ha råd med..och eftersom man inte blir direkt rik av att springa så sket sig allt innan jag ens började. Fan också!
 
...men kanske ändå att jag springer, om så bara idag.

Inatt fick jag föresten för mig att det var en mus i mitt rum :S Det prasslade masser, och så lät det som att det var något som tassade runt på mitt golv, men varje gång jag tände så fanns det ingen mus. Jag låg vaken till säkert halv 3 och lyssnade efter vart den kunde vara någonstan. Sen orkade jag inte lyssna mer så jag gick in och la mig i syrrans rum och sov.

Slut

Har beslutsångest x1000.

Var på stan idag. Hittade massa gitarrer som jag kan tänka mig, vilket nu har gett mig svår ångest. Men om en vecka kommer jag att få något som i så fall måste kallas jättesvår ångest. Då ska jag nämligen in till stan igen och provspela fler gitarrer som de på musikaffären så snällt (eller vad man ska kalla det?) har beställt hem åt mig. Det här är ett elände alltså.

Nu till lite roligare grejer. Jag och emma köpte egna pärl-grejer idag, och gjort våra egna armband :D Här är mitt :)





Nu ska jag sova. Godnatt

Slut

Bounce's hylling till michael jackson!

Det här får jag seriöst rysningar av att se. Så jääääkla bra!


mitt stora feta svenska sommarlov ..rullar på

Idag, Måndag 13 juli.
Vaknade halv 11.
Gick ut i solen och stekte i en timma.
Sedan var det dags för lunch (eller i mitt fall, frukost) hos farmor.
Sen åkte jag hem till mamma, och dagen till ära fick jag besök av Emma. Vi tittade på gamla bilder som väckte en massa fina minnen. <3 Spelade gitarr gjorde vi också.

Imorgon ska vi in till stan. Jag kanske ska köpa min gitarr.

Såhär ser den ut :D


Nu ska jag sova. Godnatt

Slut

Natt

Förlåt för min lilla frånvaro. Har varit alldeles för upptagen med att äta kängru och spela bilbingo att jag totalt "glömt bort" att skriva här.

Nej sanningen är att jag faktist varit för lat. Det är ju så jobbigt att sätta på datorn har jag börjat tycka helt plötslig, och när jag väl gör det så är det ju inte direkt blogga som är det första som faller mig i smaken. Ni får ursäkta, men jag tycker faktist inte alls det är lika kul längre. Kanske jag gör snart igen, vem vet? Eller kanske inte. Det får man väl se.

Okej, det här är inte alls menat som nått slags avslut eller så, bara råkar låta så. Jag vill bara ha en ursäkt för att kanske inte uppdatera minst en gång om dagen xD

Imorgon ska jag hem till mamma. Ska träffa Emma, och jag vill att hon ska följa med mig in till stan och köpa min gitarr. Jag hoppas verkligen att jag kan göra det i veckan. Tror faktist att jag kommer att bli världens gitarrnörd, när jag har köpt min gitarr. Är jättesugen på att spela en massa ..var så länge sedan att jag faktist saknar det lite. Jag vet det låter löjligt men det är faktist sant xD

Nu ska jag sova. Ska försöka skriva imorn :)

Slut


boring...

Det dåliga vädret gör mig inte ett dugg rikare plus att jag till på köpet är sjukt uttråkad. Är seg som ett wiengummi (stavning?) och har spenderat de två senaste dagarna framför i soffan framför tv:n.
Igår : tv + 2 filmer
Idag: 1 film + tv.

Blir deprimerad av att bara tänka på vad lite jag har gjort.

Hittade en jättebra låt som jag lyssnade på igår. Sen när vi såg på film på kvällen så var självklart den låten med i filmen :O skitläskigt xD
Här är den för de som är intresserade:


Jag känner mig som ni kanske märker inte direkt jätte motiverad till att skriva här heller. Vet inte vad som hänt med mig xD Orkar inte göra nått, men samtidigt är jag rastlös xD
Imorgon måste jag hitta på något har jag bestämt nu.

Vet heller inte hur länge jag ska vara här hos pappa. Det beror som sagt på ifall vädret blir bättre eller inte. För blir det det så ska jag ju jobba, och då kan det ju bli att jag är här en hel vecka. Vill på ett sätt inte det, samtidigt som jag verkligen hoppas på fint väder så att jag kan tjäna lite pengar.

jag har hittat en mobil (två igentligen men) som jag vill ha, och ska jag kunna köpa den så måste jag ju bli lite rik först ;)

 Någon av dom här vill jag ha! Förmodligen den grå för den är bättre. Men den svarta är skitsnygg! Blinkar i olika färger när olika folk ringer o massa (A) xD hahaha, jag har blivit en liten mobilnörd på senare dagar :P

Slut

Gitarr -hittad!

Stan idag. Hittade en jättefin gitarr. Jag vill ha den. Jag ska nog köpa den.
Imorgon ska jag till pappa. Måste packa imorgon innan jag åker. Vet inte hur länge jag ska stanna så det lär bli svårt för mig att packa. Jag menar, det kan ju bli jättefint väder, jättefult väder, jättemånga dagar, jättenågra dagar ... ja ni fattar vilket problem jag kommer få i morgon förmiddag.

Men nu ska jag sova.

Slut

Josse goes simsnörd number 1

Snabb uppdatering innan jag ska spela sims xD haha!

Igår: Pokerkväll med "the gang" (yo)! Det festades med chokladfondy och jordgubbar. Jag ägde alla på poker (xD), och kvällen var i övrigt kul, som alltid.

Idag: Stan med ½:a "the gang" (hahah xD). Vi shoppade loss på rean och åt glass.

Slut.

Imorgon är det lördag

Det blev inte en jobbig jävla torsdagskväll igår sen iallafall.

Blev skrämd av en viss Emma klockan 10/halv 11 på kvällen. Trodde att jag fick inbrott för den människan bara gick ju in, utan att plinga på och utan att ropa hej xD. och där satt jag, helt ensam hemma, med typ alla lampor släckta, och tittade på film. Men kul var det att hon kom :D Vi nördade tv-spel till halv 4 på natten och sen sov hon här.

Idag blev det en så här mysig dag då det är tillåtet att bara sitta uppkurad i soffan under en filt och inte anstränga sig det minsta.

Det är något speciellt med åskväder.
"Nej, jag är inte rädd för åska" har jag intalat mig själv ett flertal gånger. För det är jag ju inte ..inte föräns då åskan väl kommer. Då sitter jag där livrädd för att blixten ska slå ner.
För tänk om.
Vad gör man då? -det är faktist lite skrämmande. Vad mer som är skrämmande är att jag inte minns när det åskade senast. Måste med andra ord vara väldigt länge sedan. ..eller också, så har jag kanske bara ett kasst minne.

Den enda människa jag känner som klart och ärligt erkänner att hon är livrädd för åskan, i alla lägen (även då det inte åskar), det är farmor. Söta farmor.

Puss

En jobbig jävla torsdagskväll typ

Blev biten av en stor äcklig insekt (blindning?) igår, vilket nu resulterat i att jag oavbrutet går omkring och kliar mig på axeln. Det är ju sådär lagom mysigt på en torsdagskväll. Sur är jag också för att det inte går något bra program på tv ikväll så jag vet inte vad jag ska hitta på.

Blev väldigt glad och överraskad förut föresten när jag kollade skolmejlen för att se om jag fått något svar från Lars med mitt betyg i matte B. MVG! :o - shit vad stolt jag är! ;)

Jäklar, nu kom jag imot den där knappen igen på datorn (det händer typ varje dag:S) som gör att startmenyn försvinner! -usch vad sur jag blir xD

Bara för det så ska jag nu gå ner och äta lite lövbiff och potatiskroketter med tzatsiki som blev över från igår.

God kväll på er.

Torsdag den 2:a

Some days it hurts more than others. Today is one of those days.

Hej hopp på er. Nu funkar det äntligen(eller vad man ska säga xD) att ladda upp bilder igen, så här kommer bilderna på nya frisyren som jag lovade för typ ..en vecka sen? Ifall någon så sjukt gärna vill se. Vilket kanske ingen igentligen vill men ändå xD


Första dagen som nyklippt.

Efter en vecka som nyklippt.
(Otroligt snygg bild, jag vet. Måste erkänna att jag iallafall ser LITE brun ut :o)



1 juli

Hej på er. Jag vet att jag lovade lägga upp en bild på hur jag klippt mig. Det blir tyvär ingen sånn bild på ett tag xD Min datorn är dum och vägra gå med på att ladda upp bilder (över huvudtaget) här. Det är därför jag har så lite bilder (..eller kan ju iallafall skylla på att det är därför).

Idag är det finfint väder, så när Felicia kommer ska jag dra med henne till bergsbadet. Sussie var här förut och hon sa att det var säkert 23 grader i vattnet där. Underbart! :D

Men nu ska jag duscha, så ni är här med fria att göra något annat för nu slutar jag skriva


RSS 2.0