haha :D

Jag är trött och jag sitter här och kollar på braiga (och dåliga xD) youtubeklipp som erik skickar xD Det var trevligt vid brasan förut btw. Träffade Erik, Matilda och Lukas, och sen lite allt möjligt annat folk man kände igen :D Lille Begnt smällde raketer också men det misslyckades totalt. Raketen smällde nere på bryggan så det började brinna i Begnts byxa xD hahahaha

Godkväll gott folk :) Det var allt jag hade att dela med mig av för dagen ;)

Puss.


Valborg

Rätt okej dag i skolan idag. Vi hade typ ingen so, plus att det var redovisningar på svenskan så man kunde bara sitta och göra ingenting. Sen racketcenter på idrotten :D Efter raketcenter skulle det vara spanska, men jag och Matilda gjorde istället ett lite spontant besök hos frisören :D Så nu är mitt hår nyklippt och mysigt :)
Nu ska jag städa.. skriver kanske mer sen.

Ska till brasan och träffa lite folk sen också :) Hoppas det blir trevligt :D

Puss.

Nothing ever hurt like you


blä på allt just nu

Allt var rätt okej. Jag var på rätt okej humör och dagen var i allmänhet rätt okej. Nu är jag på dåligt humör. Jag hatar när tankarna "aldrig mer.." hela tiden kommer upp i mitt förbannat jobbiga huvud. Jag tänker för mycket. Och jag kommer ihåg för mycket.

Erkänn att det är som jag sa..

Jag saknar hur allting var
.

Onsdag

Spanska muntligt prov direkt på morgonen. Elin och jag klarade väl oss ganska bra tror jag :) Förutom att jag aldrig kom på nått att säga typ men xD Sen direkt efter spanskan var det dags för det otroligt efterlängtade Kemiprovet! Fy alltså, det gick inte bra kan jag ju inte säga, haha. Och så var det bara musik kvar :D
Efter skolan åkte jag och Matilda hit och bakade chokladbollar, som vi sen tog med oss ut när vi skulle kolla på änder ;) Vi hittade bara en and, så det blev ingen höjdare direkt. Vi gav upp efter en sådär 20 minuter och började istället gå in bland träden och leta efter andbon xD Men det visade sig vara ganska så lönlöst det också så vi gick hem :P
Nu ska jag ut i solen och plugga, plugga ..och plugga. Måste ju iallafall utnyttja det fina vädret litegrann. Funderar på om jag ska ta på mig shorts xD men jag vet inte ifall det blåser för mycket, och andra sidan får ju benen lite färg på köpet ..stort dilemma här alltså.
Hejdå nu. Skriver kanske mer ikväll. Om inte pluggandet tar alltför lång tid xD, men så lång tid som till kl 9 hoppas jag inte det ska ta. För då ska jag se på Grey's anatomy. Oj nu babblade jag visst iväg lite xD haha. Nu ska jag gå ut.

Puss.

tisdag igen..

Ännu ett intressant inlägg från Josefine ska ni få här.
Vad har jag gjort idag?:
Ätit ungspankaka
Plugga yttepyttelite kemi :S
Lärt mig 14 svenska ord(Y)
..funderat på att läsa lite mer kemi .. men de har inte blivit så
spelat gitarr.
 
och nu pratar jag med erik och ska fixa nått musikprogram till min dator tror jag xD Typ windows media player, brukar ju finnas på vilken vanlig dator som helst .. men inte min :O xD puckat.

Jusste ja, sen mäste jag typ bestämma mig för när och hur mycket jag ska sommarjobba. Pappa ville veta det innan april var slut..och det är ju på torsdag kom jag på idag. Panik! :S

Nu har jag itne tid att skriva här mer. Får ju ändå itne fram något intressant xD Så hejdå .

Puss.

Tisdag

Usch. Det är igentligen meningen att jag ska plugga nu. Det här var inget bra xD Vet inte om jag kan kemin tills imorgon, för vet inte vad det är man ska kunna typ :S . Till torsdag har vi asmycke också. Känns som man inte gör annat än plugga. Men imorgon är det iallafall dags för andstudering del 2, som Matilda så fint vill kalla det ;) Vi ska baka något gott innan också har vi bestämt :). Och ikväll är det desperate housewives :D wiihu!<3

Jag tänker btw fortfarande tanken att jag skulle vilja skriva en bok xD Har alltid velat göra det. Men jag tror nog att det är lite för jobbigt :P Plus att jag inte kan skriva xD haha (Y)

Nu ska jag väl försöka plugga lite. Skriver mer senare ;) Hej så länge

Puss.

småproblem kan också förstöra en dag

Jag orkar fan inte med det här nu också. Är allt skit, jamen då ska ju självklart vissa människor (iget namn) bara komma och göra det ännu värre. Fatta att andra än du kan må dåligt! Jag blir så irriterad.

Nu kanske det finns folk som tror dom fattar vad det där va om, men dom tror fel kan jag ju säga. Hehe :P Så ingen ska ta åt sig av det där. Var bara tvungen att skriva av mig lite.

Nu ska jag måla mina tånaglar (a) xD och sen ska jag se på CSI tror jag :)

Puss.






Jag vill inte ha någon rubrik idag heller.

Jag förstår inte hur en människa på bara (eller inte ens) en vecka kan förändras så mycket. Det är skrämmande och en av de sakerna som gör mig mest ledsen..och arg också för den delen.

Hela den veckan (fram till fredagen) var jag gladare än jag varit på länge. Har inte tänkt på det förän idag, den veckan har varit som i en dimma tills nu.  Och nu kommer jag ihåg att allting kändes så himla bra. Men tydligen var det bara jag som tyckte så. För sen förstördes allt.

Det känns som att du har förstört en del uttav mig. Jag hoppas du är nöjd nu.

ursäkta den något osammanhängande texten men det kanske är någon som förstår den iaf
..?

Idag har jag fått för mig att jag vill skriva en bok xD (Jag vet, helt knäpp är jag) Fast jag är så dålig på att skriva så det sket sig direkt ni xD Det blir nog ingenting av med den saken. Istället ska jag nu fortsätta att plugga svenska ord. Hej på er! :D

Puss.

Fyyyyyfan asså!

fyfan, fyfan fyfan, fyfan fyfan, fyfan, fyfan, fyfan, fyfan! Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst så jävla arg är jag..

Det där gjorde mig så sjukt ledsen. Jag bryr mig fan inte om du läser det här. Du borde ha dåligt samvete! Man kan fan inte behandla folk hur som helst!

och förlåt alla andra för mina fula ord

hatar att alla inlägg måste ha en rubrik xD

Hej allt trevligt folk. Grannarnas körsbärsträd har börjat blomma och det är såå fint :) Såg det när jag kom hem från bussen förut. Idag har det inte hänt mycket. Jag läste nåra sidor i kemin. Känns som att jag pluggat lite för lite på den :S Och imorgon kanske jag måste göra muntliga spanskaprovet...och det var länge sedan jag överhuvudtaget tittade i spanskaboken kan jag ju säga så det här känns ju inte alltför bra xD Får väl kanske ta och bläddra lite i den sen om jag orkar.
Funderar på att gå ner och dusch, göra hårinpackning och ansiktsmask. Lite småmysigt sådär :) Ville igentligen åkt bort och solat med, fast det orkar jag inte nu. Har fått lite ångest nu sen syrran sa att jag var så blek xD haha :P

Ska nog ringa till Felicia lite senare också :) <3

Nu orkar jag inte skriva mer xD Hejdå.

Puss.

söndag 26/4

Söndag idag. Jag måste börja plugga på kemin. Annars vet jag inte vad som händer med dagen. Det är ju inte lika soligt idag heller så jag kan inte sola. Haha, min lillasyster konstaterade igår att jag var blekast i familjen. Känns ju härligt!

Jag tänker för mycket. Det lixom snurrar runt i huvudet på mig. Och dom flesta tankarna önskar jag inte ploppade upp hela tiden, för dom gör så ont.

Nu ska jag inte sitta här och klaga mer, måste ju vara oerhört ointressant för allt och alla. Så hejdå.

Puss.

lördag

Weey. Jag har börjat läsa Gilgamesh eposet idag. Den är ju verkligen helt underbar! ...not xD Jag fattar ingenting alls typ. Plus att jag får panik när det står samma sak typ fem gånger irad xD

Jag och pappa var på stan idag. Vi gick till musikaffären och frågade om gitarr. Dom hade inga i affären (snacka om B musik affär som inte har några gitarrer) men han visade i en tidning en som skulle vara bra. Jag fick tidningen och bärde runt på den medans vi gick och fikade m.m.

Pappa precis innan vi skulle till bilen:"Josefine, vart har du din tidning?"
Jag: "Ehhh...oj, jusste tidningen :S .. vart har jag gjort av den?  ... Jomen, fasen då, jag tror att jag måste ha lagt den på toaletten på fiket :$"
Så vi blev då tvungna att gå och hämta en ny tidning och sen blev allt frid och fröjd.

På kvällen kom farmor och farfar hit och vi grillade och åt kladdkaka (som jag hade bakat (a))

Nu är jag jättetrött och mitt huvud är fortfarande fyllt med tusen frågor..

Puss.


i två veckor? :S

Josefine vaknade.
Josefine gick upp och drack lite vatten.
Josefine gick tillbaka och lade sig.
Josefine var himla dum och började läsa massa gamla sms...
Nu sitter Josefine här och undrar en himla massa saker.

ännu mer typiskt

Usch, nu har Victoria och hennes kompis (ar?) börjat sjunga singstar där nere. Jag dööööör! Jag som vill sova xD

så typiskt

Varför måste samma tankar hela tiden komma upp så fort jag inte gör någonting. Det är konstigt att typ samma bilder poppar upp i huvudet hela tiden. Och det är himla irriterande..för det får mig på så dåligt humör.

Jag tror jag ska gå och sova nu .. fast då kommer det ännu flera tankar, men aja. Godnatt.

Puss.

Tack :D

Fredag idag. Äntligen! Jag skulle inte stått ut en dag till med skola.
Efter skolan gick vi runt på stan med några från klassen, men de droppade av en och en och till slut satte vi oss och solade i parken istället :) Sen tog jag och Matilda bussen hem till Erik och Jojjo:) Det satt två roliga fullgubbar brevid oss som vi inte kunde låta bli att skratta åt :P Och smart som Josefine var också så glömde hon sin sjal på bussen! :O ...Jag kollade t.o.m. en extra gång så att jag inte skulle glömma något, men den låg säkert på golvet så jag missade den.
Hemma hos Erik hade dom gjort jättegulligt med paket i eriks äpple(?)träd och massor för att jag fyllt år. Ni är för underbara<3 Jag fick fyra vattenpistoler xD så vi hade vattenkrig! :D hahaha xD Jag har haft sjukt kul hela eftermiddagen/kvällen, som alltid med er! Ni är bäst :D

Matilda på väg ut till bilen: "Det var lixom mörkt fast det var kolsvart" xD haha :D


Imorgon ska jag gå upp tidigt. Bussen till pappa går 10 i 10 -.-

Puss.

hej.

Usch. Nu sitter jag här, på knä i tajta jeans så att mina ben håller på att domna bort. Varför jag inte tar ner benen? .. jomen det blir så kallt då, plus att det känns som att det ska komma någon och bita mig i fötterna xD Javet, jag är så larvig xD Imorgon ska jag hem till Erik :) Det ska bli kul. Snart ska jag gå och lägga mig. Fast jag vill inte gå och lägga mig, för jag vill inte att det ska bli imorgon. Det är nationella engelska imorgon och jag känner mig väldans ofokuserad för att skriva prov just nu. Jag kommer säkert sitta och stirra på pappret och inte få fram en enda mening..hopplöst. Fast ne, jag ska väl inte tänka det värsta. Det kan ju hända mirakel tills imorgon bitti ...okej där ljög jag lite för att försöka lura mig själv. Det funkade inte så bra xD Nu ska jag vinna klart över Erik (en tredje gång) i röj :D Sen blir det sängen :)

Puss.

nått roligt xD , okej.. hmm ...

Hej. Idag har jag blivit ombedd att skriva någonting roligt, tror tyvär inte att det kommer gå så bra men :P
Felicia var här idag :D Vi piknik:ade på en brygga vid kanalen och jag tappade mitt glas i vattnet (Y) Smart som jag är. Jag börjar bli rätt van vid sådana händelser nu. Det är typ som att jag snubblar på gatuplattorna på stan, eller klämmer fast väskan i skåpet så det inte går att öppna, eller tappar mjölkpaketet i golvet (vilket jag gjort nu ett par dagar irad xD.)Tyvärr kan jag inte skriva så mycket mer roligt Hannes, så du får stå ut  xD

Igår fyllde jag år. Tack alla underbara människor som sa grattis :D Jag åt så jag knappt kunde röra mig igår kan jag ju säga. Först kladdkaka när vi tittade på ankorna vid kanalen (det var btw rätt trevligt, dom började bråka! xD ..ankorna alltså. Måste ju säga att man kände sig rätt löjlig när man satt där på bryggan med en kikare och tittade på några ankor som bara var en typ 10 meter bort xD), sen tacos direkt när jag kom hem (..redan då var jag proppmätt). Sen efter maten: MARÄNGSWISCH! Weeey! (Y) Så underbart!
Fast det var så gott så jag var tvungen att äta massa sånt även fast jag inte orkade. Fick en gitarr i present :D ..eller jag ska få köpa en. Ska åka och göra det nästa vecka :D

Puss.

för du är bäst

Jag saknar Emma <3

Jag fattar inte..

Dagen traskade på i snigelfart. Så som alla dagar börjat göra nu. Det ända roliga var att vi såg en film på biologin om en apa som typ kunde prata xD Imorgon hoppas jag att dagen kan bli lite ljusare iallafall. Det är ju faktist min alldeles egen födelsedag imorn  ;) Och på eftermiddagen ska vi ut och kolla på änder xD Hoppas vi hittar några, och hoppas att det blir soligt. Jag vill inte frysa. Nu har jag ingenting mer roligt att skriva. Så hejdå.

Puss.

Jag är så dum. Jag borde ha fattat..

Jag funderar seriöst på att gå och sova snart. När jag sover tänker jag inte så himla mycket..vilket betyder att när jag sover så mår jag bra. Eller så ska jag se om det är något på tv först. Asså gud, intressanta grejer jag skriver om alltså. Förlåt så mycket att jag bara tjatar om en massa tråkigt hela tiden. Men känner inte direkt för att vara påhittig just nu. Det får bli en annan dag.






:O

Asså fyfan. Det där var typ droppen. Nu är jag jääävligt irriterad. Och arg, besviken, ledsen, förvirrad.. jag orkar inte fortsätta.

okej, jag vet, ingen fattar vad jag skriver om men iallafall..

Take me back to the start

Hej. Idag ska jag inte skriva om hur jag mår. Har kommit på att det måste vara himla ointressant att läsa. Idag har jag spillt mjölk igen och tappat yoghurten på golvet. Det måste vara nått fel på mig xD Jag ska snart läsa lite biologi tror jag. Jag, Matilda och Lukas ska ut och "studera" änder på onsdag (min födelsedag btw) och då måste man vara, iallafall lite, påläst känns det som. Ska nog försöka förstå det här med nyckelretningar och allt sånt iallafall. Hoppas på fint väder på onsdag så vi slipper sitta i regnet och huttra. Men det skulle inte förvåna mig om det regnade, sånn otur som jag alltid har med allt.

Puss.

Ni gör mig glad

Hahaha. Mitt i all trötthet igår spelade vi någon svårare variant av pictionary xD Matilda skulle rita frosseri. Hon ritade en gran med frost på och sen massa godis xD. Så himla söt! xD Och sen kunde vi knappt rita nånting som fanns på korten så vi satt och läste dom istället.  "Måla fan på väggen", "stoppa huvudet i busken", "Ett ord som börjar på S", "Annonsera" ...behöver jag fortsätta? xD

Nu ska jag snart gå ner och äta varma mackor :) Sen ska jag duscha och göra ansiktsmask tror jag. Mitt ansikte behöver "repareras" lite efter igår xD haha, jag är nog fortfarande lite blå tror jag! (Vi kom på den brillianta idén igår att vi skulle måla oss blåa i ansiktet. Smarta som vi var började vi kleta vattenfärg i ansiktet. Det funkade ju jättebra. Tills vattenfärgen stelnade..)

Jag har världens bästa vänner :D Har alltid lika kul med er<3 Tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjorde inatt på väldigt länge xD

Puss.

Sjukt trött

Shit, jag är så sjukt trött så det är inte sant. Jag tappade ut mjölken förut, tappade en kopp i golvet och tappade tvålen på badrumsgolvet. Med andra ord så vet jag knappt vad jag gör xD Jag borde sova mer. Fast det kan jag inte för jag är barnvakt till lillasyster. Plus att jag inte kommer kunna somna ikväll då ju säkert. Men jag sitter typ och halvsover här vid datorn. Jag fryser också, det känns som att jag har feber. Men det har jag säkert inte (för det har jag ju aldrig :o) det är nog bara att jag sovit så lite.

Kvällen och natten var iallafall askul :D Vi spelade soxwar till typ 1 på natten. Sen spelade vi kinashack (fråga mig inte varför men allt är kul när man är trött xD). Klockan 5 på morgonen blev det en sarlig blandning av volleyboll, toppsboll och fotboll xD Efter det gick vi och spelade ett spel och jag somnade mitt i spelet. Alla de andra blev överlyckliga. Eftersom jag hade somnat kunde dom ju också sova tyckte dom (för det var det som alla väntade på..att någon skulle somna xD). Så vi sov i två timmar innan det var frukost! Tjooho!

Väl hemma sov jag i tre och en halv timma tror jag. Trodde jag skulle däcka direkt när jag kom hem men jag hade lite svårt att somna :o Var säkert för att det är så ljust ute eller nått.

Sjukt kul har det iallafall varit, tack alla underbara människor<3

Puss.

...

Jag vill inte att det ska vara såhär. Jag är en stor idiot och det känns som att allting är mitt fel.

lördag..

Nu är jag deppig. Och det finns ingenting som säger att jag inte får vara det.

Jag visste att det skulle bli såhär.. Allt var bara för bra för att vara sant.

Jag är förvirrad.




Oh, vilken härlig dag<3

Det är soligt ute och i duschen i morse sjöng jag ted gärdestad låtar <3 Och nu sjunger han själv för mig när jag sitter här vid datorn :D Jag får myskänslor. Snart ska jag gå ut och plantera några blommor i rabatten. Känns som jag har mycke att göra idag. Jag måste räkna matte, hänga tvätten, laga mat och plantera blommor. Sen kvart i 3 ska jag till bussen. Fast i och för sig är ju klockan bara 10.10 nu så det är nog lugnt.

puss.

...

Nu sitter jag här och är jättetrött. Men jag kan ju inte gå och sova redan. Då kommer jag ju att vakna jättetidigt imorgon. Jag har ingenting att göra. Hmm.. kanske ska gå ner till tv:n igen ;) Jag tror jag gör så. HAHA, gud vilket intressant inlägg. Jag är verkligen imponerad av mig själv! Aja, nu ska jag sluta skriva xD Hejdå

puss.

helgen blir super

Hej :D Solen skiner idag och för tillfället är jag på hyfsat humör. Det har skiftat väldans mycket och väldans fort upp och ner hela dagen idag :O (humöret alltså). Eftermiddagen spenderade klassen på den välkända bondgården här ute på landet. Trevligt, trevligt .. fast det luktade illa. Jag hade fula blåa sockiplast (stavning?) på huvudet (Y). Slår vad om att jag aldrig varit snyggare alltså. Sen promenarade jag hem längs vägen. Min väska var tung så jag fick ont i axeln.

Igår var jag i skolan till typ halv tio på kvällen. Vi hade välgörenhetskonsterten. Sjukt kul var det, när den väl kom igång :D Fast innan var jag så nervös att jag bara ville försvinna från jordens yta. Tack iallafall till allt trevligt folk som kom och tittade<3

Jag ska sova länge, länge imorgon. Ska vara vaken hela natten (lör-sön) och spela SOXWAR med massa roligt folk xD Så sjukt kul ska det bli. Lite folk från klassen skulle komma också tror jag :). Jag kommer vara helt död på söndag. Fast det är det värt.

Nu ska jag snart ha myskväll framför tv med familjen <3 Så ska det låta blir det nog ;)

puss.

Hjälp..

Hjälp...det knacka konstigt från nedervåningen. Jag gick ner (Jag vet, jag är modig.) och kollade men hittade inte vad det var som kunde ha låtit. Nu sitter jag här i skrivbordstolen med bena uppdragna (det kan ju vara någon under skrivbordet, faktist) och är lite småskraj sådär. Grey's anatomy kl 9. Får väl sitta här tills dess. Det känns som att det är något jag skulle göra nu, men jag vet inte vad. Juste, duscha var det ja! ..men jag vågar inte gå ner.

..jo okej! Nu ska jag gå ner. Önska mig lycka till.

puss..

disco disco disco

Haha, ja det här inlägget blir väl förmodligen lika tråkigt som vanlig kan jag tro. Idag mår jag bra. Vi har suttit i aulan (=repat) idag också och imorgon försvinner alla förmiddagslektioner. Jiihuu! Josefine är överlycklig och vill skutta runt i rummet ..men det ska hon inte göra.
Jag har precis letat fram kläder tills imorn. Ska ha en svart paljettklänning. Jag menar, vad är väl mer disco:igt (konstigt ord)? Fast jag kan ju inte säga att jag tycker det är speciellt snyggt men det får funka. Har tyvärr inte hittat så många "blingiga" detaljer att ha till. Men jag antar att klänningen ändå "blingar" tillräckligt. Vill ju inte se ut som en blinkande julgran direkt ..hmm..det kanske jag redan gör föresten?! xD ÄSCH. Jag känner mig väldigt disco:ig idag xD ..hm..det kanske inte ens finns nått ord som heter disco:ig xD Det låter lite flummigt sådär. Det måste ju finnas nått bättre, snyggare ord! ..hmm..Jaa! Jag vet! DISCAD! (I) ...eller okej det var nästan ännu fulare. Eller vadå nästan?, Det var fulare xD Usch så dålig jag är xD

Nu ska jag toklyssna på disco inferno, så godkväll gott folk :D

puss.

Som vanligt

Jaha, då var det tllbaka till skolan igen. Allting var precis som vanligt. Fast hela eftermiddagen var sjukt onödig. Satt i aulan och gjorde i princip ingenting. Eller jo, jag satte dit två ben på en sånn där pall..kommer inte ihåg vad det heter nu bara för det. Sen vid halv fyra orka jag inte vara kvar så jag åkte hem.

Jag testade mammas spikmatta förut. Det var asskönt faktist. Förutom att så fort man rörde sig så gjorde det skit ont och sen efteråt så hade man massa prickar på hela ryggen xD. Men man fick värsta endorfinruset :D
Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n med glass och chokladsås. Det är dubbelavsnitt med desperate housewives! <3 (a) ..Det dåliga är att det slutar vid 11, och det är lite sent för mig xD Somnade kl 9 igår :o, det måste vara nått fel.

Imorgon ska vi repa, iallafall halva dagen :) Och sen på torsdag så är välgörenhetskonserten :S ..usch, jag vill inte. Men det blir säkert bra.

Fick föresten höra av maltida idag att filmen inte var så väldans bra xD. Hon hade kollat på den igår. Asså fy vad pinsamt det kommer bli om den inte blir bra.. xD Men vi kan ju alltid hoppas på det bästa (Y)

puss.



 

En bra dag!

Åh, herre jösses! Jag är helt slut nu. Skulle bombis somna ifall jag la mig i sängen.
En liten kort beskrivning av dagen (så kanske ni fattar varför jag är trött):
Träffade Matilda, Erik och Linnea vid slussen halv 10 i morse. Vi cyklade in till stan. Det tog ungefär en timma. Inne istan träffa vi massa mer folk för att spela in en film (som btw kommer bli jättebra när den är färdigredigerad ;D) som vi ska ha på lördag.
Kl 2 till typ 20 över 3 repade vi inför torsdag ;) Sen tillbaka och fortsätta göra film :D Sen cykla hem. Kom hem  klockan 7. Då hade mamma lagat klet-mackaroner (stuvade mackaroner*) och köttbullar (a)<3.

..och nej Erik. Jag ska inte skriva med din roliga historia här :P ...för jag kommer inte ihåg dem xD (annars hade jag gjort det xD)

Tack alla för en sjukt rolig dag :D <3 Jag har skrattat så jag knappt kan prata nu. Min hals är helt förstörd.

Imorgon är det skola. Jag har ingen lust med det..

puss.

musik

Min musikspelare på datorn har fastnat på den här låten xD fast det gör inget för den är bra :D


Överskottsenergi!

Hjälp. Jag har överskottsenergi! Skulle kunna springa 10 varv runt huset eller nått(okej, det är i och för sig inte så mycke men xD). Kanske borde ut och springa. Runt kanalen alltså, inte runt huset. Fast nä, jag orkar inte. Ska ju cykla imorn. Det får räcka. ..Josefine är latast i världen(a)

Just nu sitter jag och pratar med Emma :D <3 Så nu har jag inte tid att skriva mer onödigt här.

puss.


Grattis Grattis!

Ska väl börja med att säga grattis till mamma och syster som har födelsedag idag :D

Trevlig dag har det varit idag. Jag har bakat snyggaste tårtan i världshistorien, vi har fikat, vi har solat och Tilde har skjutsat mig på sin pakethållare ;) haha<3 Sen ringde Erik och Matilda och fråga om jag ville cykla till stan imorn :D ..klockan halv tio (Y). Jag var då tvungen att fixa i ordning min fula cykel som stod i garaget (den är världigen världens fulaste men det har 21 växlar och det är ju faktist att föredra om man ska cykla in till stan..och TILLBAKA! =5km uppförsbacke (Y)) Så nu är den cykeln nypumpad och ...(höll på att säga fin där xD). Vi ska repa också imorgon ;) Jag känner att jag kanske borde öva lite på mitt tills dess. Jag är redan skitnervös för Välgörenhetskonsterten på torsdag :S Låg och kunde typ inte sova ordentligt i morse för att jag borjade tänka på att den var snart xD Jag vet, jag är rubbad men :P

Föresten har jag önskat mig en ny gitarr när jag fyller år, vilket jag gör om bara 10 dagar nu, och jag tror faktist att jag kanske får en :D

 

Den här önskar jag mig (a)..ifall den är bra vill säga. Har inte provspelat den än.


Dagens ord till mig själv: "Josefine, skärp till dig och sluta tänk så jävla mycket"

puss.

Sol och fint :D

Idag är det sol och fint igen :) Jag har suttit ute och solat idag me. Ska snart ut igen. Glöm det där jag sa om att solen inte tog nått igår föresten. Min ena överarm blev nämligen knallröd igår märkte jag xD. Men annars är jag fortfarande vit ;)

I eftermiddag ska jag hem till mamma. Det här lovet har verkligen inte blivit så som jag hade förhoppningar om att det skulle :/ Men men, det blir väl kanske vad man gör det till..vad vet jag.

Ikväll ska jag och syster laga mat och imorgon fyller hon och mamma år. Så det blir väl kalas hela dagen..eller iallafall halva. Tårta till mig:D , paket till dom. Fast jag ska väl inte vara avundsjuk kanske, jag fyller ju faktist år om bara 11 dagar idag :D Skriver kanske mer ikväll.

puss.



kort kort

Hej. Lite kort om dagen för batteriet på datorn dör snart. Det har varit soligt och fint och jag har varit ute hela dagen lång :D Fast solen har inte tagit nånting, är lika vit som innan :( Mina fränkar syns dock lite mer nu (A)
Skriver mer imorn.

puss.

allt möjligt

Tyvär och förlåt, det blir ingen ny design. Det var för knepigt. Plus att jag sitter vid syrrans datorn, för min är på "lagning". Kanske blir någon gång i korta framtiden. Uj vad jag känner att det blivit många inlägg idag xD Även om de inte intresserar någon så mycket så får de iallafall min tid att gå. Imorgon ska jag till pappa :D
På Söndag äre kalas ;) Mamma och Syster fyller år. Mormor & Morfar kommer hit. Yey, jag är grymt pepp. Fast det blir ju iallafall fika. Och jag får ge paket :D. På Måndag ska jag träffa massa mysigt folk, ser fram emot det :D Sen på tisdag börjar skolan :/ Jag orkar inte. Fast det är ju långt kvar än så jag ska inte tänka på det. Bara halva lovet har ju gått en så länge :D.  
Fick besök av några otrevliga påskkärringar förut. Det plingande på dörren. Jag öppnade. Dom gav mig ett kort med nått gult på. Jag sa "ååh, tack. Vet ni, jag tror jag har lite godis som ni kan få". Jag gick och hämtade två dumleklubbor. Jag gick tillbaka till dörren och den ena ungen (som föresten är min granne :S) säger "Vi gillar inte sånna". Jag säger:"eeeh..nehe..men vi har tyvär bara sånna. Här! :) GLAD PÅSK! :D " Asså usch så him

Nu ska jag gå till affären och köpa påskris till mamma (Y).

Jag har fått erik att skaffa blogg också ;) läs den ---> http://erikjosefsson.blogg.se/  :D.

puss.

ny design, sen..

Jag vill ändra designen så att bloggen blir lite snygg. Ska nog försöka fiffla med det lite idag ;) Ja menar det lär nog ta ett tag och jag har ju tid idag kan jag ju säga. Fast först nu måste jag dammsuga och äta :) Får se om jag lyckas sen xD Är ju inte direkt något datageni.

puss.

humöret har dött.

Ja, humöret har faktist dött. Jag är på jättedåligt humör nu, så nu ska jag skriva av mig lite tänkte jag. Har ingen aning om ifall det hjälper men det skadar kanske inte att testa. Det är ju ändå knappt nån som läser min blogg, plus att jag ändå inte ska gå in på något specifikt. 
När jag är på dåligt humör börjar jag nämligen att tänka och fundera på en massa grejer och så får jag för mig massa saker :/ Jag är för tillfället lite sur, lessen, förvirrad, hungrig, ful i håret, besviken, ganska sugen på kladdkaka ((a)), törstig, inte alls sugen på att dammsuga...ja, jag skulle kunna fortsätta i all evighet..

Nu ska jag spela röj med Erik :) han får mig alltid på bra humör :D

puss.

saxen nästan?

Nu har jag testat det nya pulvret till håret (dust it heter det btw). Det ska nog egentligen vara ganska bra, förutom på mitt hår :( Det ser helt hemskt ut. Jag har lust att klippa av allt mitt fula hår och kasta det i papperskorgen :( Inte bara för att det är fult idag utan för att jag också ångrar mig masser att jag permanentade det också :/

Jag är uttråkdag. Mamma sa att om jag inte hade nått att göra "fick jag gärna damsuga nedervåningen och lite". Det är en av hennes vanliga repliker. Fast lika gärna som att göra ingenting kan jag ju vara lite snäll :) Så det blir väl att damsuga snart då..eller snart och snart, jag tror jag väntar ett tag till xD.

Jag kan ju inte säga att jag längtar till skolan börjar precis (för det gör jag definitivt inte!) men jag saknar endel folk ganska mycke..

puss.

torsdag.

Trevligt, trevligt. Dagen står fortfarande tom. Och oj vad jag har klagat över det känner jag. Jag överlever väl nog.
Fick precis ett "grattis på födelsedagen kort" kort (typ två veckor för tidigt men) från hotellet i cypern (där vi var förra året). Det stod ungefär såhär :"The staff on the cavo maris beach hotell is thinking of you on this special day". Yeah, sure att dom gör! Mamma och victoria fick också sånna kort så jag känner mig väl inte speciellt hedrad xD, men trevligt är det ju alltid ;). Nu ska jag snart duscha. Ska fixa håret idag. Vi köpte nått typ pulver till håret igår som ska ge volym och en massa vad det nu var.. måste testa känner jag. Och vad är väl bättre då än att testa det när man ändå inte ska göra nått på hela dan (javet förlåt, där klagade jag visst lite igen :$)

Idag är det skärtorsdag. Vilket betyder att alla ungar i området (det är många kan jag lova) kommer komma med fula hemmagjorda kort och plinga på här för att tigga lite av mitt goda torsdagsgodis :( (javet, javet jag har ju själv varit en lite påskkärring en gång i tiden (nu lät det som jag typ är hundra år xD) men det är ändå inget kul att ge bort sitt eget godis) Jag får se om jag ens öppnar dörren xD Ne fy! Nu var jag elak! Jag menar, det är klart att jag ska öppna dörren åt alla små söta päskkärringar som vill ge mig ett fint påskkort :) Glad påsk allesammans! :D Skriver kanske lite mer senare.

puss.

trött och besviken .

Dumma hockey. Ingen grey's anatomy idag, och ingen desperate housewives igår. Jag är sur :( Hade sett fram emot det hela dagen, men nej nej. Nu är Josefine trött och ska nog sova snart. Dagen imorgon blir urtråkig :( Har inget att göra och ska vara ensam hemma till sent på kvällen...natten? :/ Aja. Godnatt nu.

puss.

Hela dan' på stan'

Gick upp väldans tidigt i morse. Mamma tyckte vi borde åka i tid till stan. Fast det var nog rätt bra om man tänker så här i efterhand, annars hade vi väl fortfarande inte varit hemma.
Till en början var jag rätt trött kan jag ju säga. Det blev mest mamma som titta kläder och jag nickade lite fint när det behövdes ;). Men sen efter en stund (när vi typ varit i alla roliga affärer) vaknade jag till lite och blev jätte shoppingsugen. Jag köpte ett par svarta skor och ett linne. Sen hitta jag en klänning som var hur fin som helst, fast jag köpte den inte :( Ångrar mig redan lite. Jag kunde inte komma på nått tillfälle att använda den. Fast vem vet, det kan bli så att jag köper den ändå..bara för att (a) 
På vägen hem stannade vi för att kolla på en cykel till Victoria. Vi hittade en jättebra, tyckte jag. Men mamma tyckte självklart att vi skulle kolla någon mer stans. Så..Vi åkte till en annan cykel affär. Fick hjälp av en jobbig gubbe som stammade. (Det lät ungefär såhär: "Är den här cykeln bättre alltså?" "Aaa, aaa, aaa, aa", "Och den är inte jobbig att trampa på?" "Naaae, nae, nae de ska den inte vara". Asså jag höll på att dö så jobbig var han. Jag kunde knappt hålla mig för skratt.) Vi köpte ingen cykel av den jobbiga gubben utan åkte till biltema för att köpa en cykelkrok. Sen tillbaka till den första cykelaffären. Köpte den första cykeln (som jag tyckte var bra). Sen åkte vi hem. Jag förstår om det där blev lite rörigt att läsa. Allting var faktist väldigt rörigt kan jag säga. Plus att det dröjde en evighet innan vi kom hem också.

Ikväll ska jag se på Grey's anatomy. Jag känner för att redan lägga mig i soffan under en filt. Jag är på myshumör :) plus att jag är sjukt trött.

puss.

..nu är jag trött.

Nu har jag sett på house med kaninen springandes i soffan. Fast han fick bara vara i soffan en liten stund. För sist försökte han "märka revir" på mig när jag hade honom i knät :S Dumma kanin. Han heter Morgan föresten. Det har tagit en hel vecka att komma på ett namn. Nu är jag trött och ska nog sova. Godnatt.

puss.


josefine har påsklov.

Första inlägget här. Kan ju inte säga att jag är någon direkt mästerbloggare. Har provat några gånger men efter ett par veckor så har det lixom dött ut. Men nu ska jag försöka igen..tror jag. Hoppas att det är någon som läser :). Då blir man kanske lite mer motiverad att fortsätta skriva.. 

Det underbara påsklovet är här med fint väder och fina blommor :D Halva dagen idag har spenderats utomhus :) Först idag kom Felicia hit en stund. Vi lagade mat och åt färdigbakad kladdkaka :) Sen satt vi ute i solen och solade. Alltid lika trevligt <3 När Felicia hade åkt var jag lite duktig och krattade bort alla löv på baksidan. Jag var så rastlös att jag kända att jag var tvungen att göra nått. Och jag var för lat för att springa .. (A)
Imorgon ska jag till stan. Vill köpa nya skor, ett par svarta tror jag.
På torsdag är dagen helt tom :S känns inge bra. Får panik av att bara sitta hemma helt ensam.
Men på fredag ska jag iallafall till pappa för att fira påsk i helgen :) (om man nu kan kalla att äta lite påskmat på lördagen för att fira?) Det var länge sen jag var där nu :o, så det ska blir kul.

Okej, där var en kort liten sammanfattning av dom kommande dagarna. Kanske inte megaintressant men nått att fördriva tiden med iallafall ;)

puss.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0