Jag tror det kallas egoism? ..eller är jag helt fel ute?

Usch vad jag "ogillar väldigt mycket" (för att inte använda alltför fula ord) när folk inte kan förstå att andra än de själva kan må dåligt. Blir så himla irriterad. Lixom fatta att man mår dåligt med 38 graders feber. Iallafall jag gör det. Är helt yr i huvudet. Tror jag ska gå och lägga mig snart, medans stormen är lugn.


hoppas ni inte förstod alltför mycket av det där :P För det var inte meningen. Var bara tvungen att skriva av mig min ilska lite xD


God natt?

blä på allt

Maten håller på och bli färdig där nere. Mitt pluggande går inte så bra. Det värsta är att jag inte bryr mig heller. Jag bryr mig inte om det går dåligt på provet, om jag gör en dålig redovisning på onsdag och inte heller stör det mig att lämna in en dålig sammhällsuppsats. Orkar bara inte.

Do you remember when we first met? I sure do.

Igår fick jag för mig att jag vill klippa mig, och nu kan jag inte sluta tänka på det. Men det är ju som alltid med mig och mitt hår. Jag får för mig något, är inte det minsta orolig för att det kommer bli fult (okej, kanske ljög lite nu men :P) och sen efteråt så ångrar jag mig. Om inte annat så dröjer det kanske en sådär två veckor så har jag definitivt ångrat mig. För det finns nästan inget som jag inte gjort med mitt hår förutom att kanske klippa superkort (vilket aldrig skulle falla mig in heller). Det har vart ljust, mörkt, typ brunrött (?), lockigt, rakt, slingat, kort, ganska långt, lugg, inte lugg ...

Och nu vill jag ha min egen hårfärg så då har jag kommit på att om jag klipper det typ till axlarna så kommer jag få det :D ..fast jag vet inte om jag kanske ska göra det efter skolavslutningen. Dels för att jag inte vill gå omkring i skolan med fult hår (om det blir fult) och dels för att jag inte har någon tid att besöka frisören nu innan sommarlovet heller. Fast samtidigt vill jag göra det nu, idag!

Haha, nu har jag skrivit ett helt inlägg om mitt hår xD Jag är ju inte bara lite rubbad :P Nu ska jag läsa igenom min uppsats om "barns rättigheter" sen blir det biologiplugg. Har föresten ingen aning om var mina anteckningar från andstuderingen är och inte heller vet jag vart mallen om hur man skriver en rapport är så det känns ju inte sådär jättebra. Min rapport kommer bli helt misslyckad. Får börja med den på onsdag tror jag. Mamma erbjöd sig så snällt att hon kunde hjälpa mig med den på onsdag (dum som hon verkar vara xD, själv skulle jag ju aldrig frivilligt erbjuda mig att hjälpa någon att skriva en rapport om änders beteende xD)

Hej på er. Kan kanske skriva något mer intressant ikväll ;)
Kram


 
Do you remember when we first met?
I sure do, it was some time in early September
   ♪♫

In times like these

Typ finaste dagen på året? Jag är sjuk och jag har tusen kilo plugg. Kul? Naae, inte direkt va. Har inte ens pallat att sitta i solen. Mycke plugg har det ju inte heller blivit kan jag ju inte säga. Dumma feber. Kunde inte servera idag heller :( Usch vad jag är sur xD
Snart blir det iallafall Robinson. Det är ju faktist finalen.

Hej.

Shadow walks faster than you

Dum som jag är så sitter jag ju här och sjunger med min dåliga hals xD Jag tänker ju inte så värst långsiktikt kan jag ju inte säga. Men det har jag ju aldrig gjort så :P

Idag har jag Jack johnson feber xD (och vanlig feber me för den delen)  Hope är lugnt min nya favorit låt. Fast man måste lyssna på den några gånger för att den ska bli sådär grymt bra :) Nu kan jag inte sluta lyssna på den xD

Här är den ifall någon är intresserad av att lyssna:





Ikväll ska jag se på talang, och sen ska jag väl se någon film eller nått. Tycker faktist att jag har världens bästa anledning att bara dega :D Är man sjuk så är man. Det ända braiga med att vara sjuk är ju att det är godtagbart att man gör ingenting.

It's as simple as something that nobody knows

Jag har fått stränga ordet om att bli frisk, nu direkt. Så, dumma sjukdom: Försvinn! För imorn ska jag servera mat. Och du vill väl ändå inte att Erik ska för göra det helt ensam?, Nej precis. Så bort med dig.

För en stund sen ringde Matilda, hon var på väg hem från skolan.
"Vet du vad jag ser för nått?"
"Aaaandbebisar!!! :D" (båda i kör typ :P)
Så då var jag ju bara tvungen att gå upp till henne vid kanalen och titta på dom (skit i sjukdommen lixom, hallå: ANDBEBISAR!)
Och dom var hur söta som helst. Typ inte ens 10 cm stora, skulle fått plats i handen. Jag ville ta med en hem, men det kan man ju inte göra :P


Ikväll ska jag dega framför tv:n.



Resten av min helg har fått det fula namnet Plugg.
Rapport hit, uppsats dit, och så ett prov på typ samma saker som rapporten (SÅ ONÖDIGT), och jaa en redovisning på det också är ju bara så underbart! Har lust att strejka. Men vet ju själv att det inte skulle funka, så jag får väl helt enkelt ta mig igenom allt, bit för bit.  ...chokladbit blev jag just precis väldigt sugen på.

Trevlig kväll allesammans :)

Typiskt

Typiskt, typiskt, typiskt. Har inte vart sjuk sen skolan började i höstas och så kom det igår av alla dagar. Kunde man inte fått vara frisk sista veckorna iallafall? Nej, nej. Inte då. Lovar att jag kommer tappa rösten snart säkert, vore ju ännu mer typiskt.
Var i skolan och gjorde matteprovet (helvetesjävlaskit-matteprovet..)
Nu har jag precis kommit hem.
Borde plocka undan lite kläder på mitt rum, ser inte golvet längre märkte jag nyss.
Snart ska jag iallafall ner och lägga mig i soffan, med täcke och kudde, läsa veckorevyn (som kom i förrgår, men som jag såklart inte hunnit läsa än) och så ska jag toklyssna på jack johnson <3

Ja, det här var väl inte mitt mest positiva inlägg kanske men idag är jag sur (fast ändå inte, på nått konstigt sätt xD, kan inte förklara det riktigt xD). Skriver kanske nått roligare sen, när jag "sovit" i soffan halva eftermiddagen :)
Hej på er! :)

Mumsig glass och trevlig dag.

Onsdag. Trevlig dag måste jag säga :D Förutom spanskaprovet som jag inte vet varken hit eller dit med hur det gick (oj, vilken konstig mening det där blev xD)
Musiken var kul iallafall :) Känns som det börjar gå rätt bra för oss nu. Efter musiken blev det mattestöd till kl 4. På matten skedde världens underverk - Jag fattade faktorisera!
Sen gick jag och Matilda en sväng på stan. Hon köpte en jättefin skolavslutningsklänning (måste erkänna att jag är en aning avundsjuk) Och det var en fin liten orkester som spelade utanför gyllencafét också. Och vilken låt av alla låtar som finns tror ni inte att dom börjar spela då? Jo, självklart "we go together". Jag och Matilda bröt ut i världens asgarv när dom började spela den, och just när vi gick förbi också xD Jag menar hur stor är sannorlikheten?
(titta ingrid, en bild!)

När vi bestämt oss för att: jomen nu har vi nog gått klart på stan, så kände vi att vi var lite hungriga. Det blev en sväng in till hemköp och vi hamnade framför frysen med ben & jerry's glass och stod där och dreglade ett tag. Sen kom vi ju på att om vi köper en och delar på så blir det ju faktist inte så dyrt.
Så det gjorde vi :D och sjujösses vad gott det var :D

Dagen har iallafall vart kul :D
Morgondagens schema är underbart:

11-12: film på svenskan.

håltimma:D

15-16 spanska (sjukt onödig, funderar på att skippa den. Men har för bra samvete för att göra det tror jag xD)

Nu ska jag snart se på grey's anatomy :D Hej på er! :)

Tisdag idag ..som alla kanske redan visste xD

Jag har räknat sammanlagt 4 timmar matte idag, och jag kan ju säga att det gjort mig något sånär skadad. Är helt flummig nu xD Vet inte vad som hänt med mig.
Dagen har vart rätt kul faktist, och rätt slapp. Film i två timmar på svenskan. På Kemin fick vi känna på en typ "värmepåse", eller vad det heter.  Sen slapp vi so:n :D
På torsdag har vi föresten typ inga lektioner. Förutom att jag vill se klart svenskafilmen(kl 11) så har vi bara spanska (klockan 3 på eftermiddagen xD).

Hoppas på att det blir nått imorn kväll :D Vore så himla kul! :D

Nu är det snart desperate housewives, och jag orkar inte skriva mer.
Puss

Faktiskt en underbar Måndag :O

Det är sant. Idag har det varit den bästa Måndagen på länge måste jag säga. Åkte till skolan kl 10. Hade två lektioner. Gick sedan till gitarrlektionen (som gick hyfsat bra :O, ligger på ett VG på instrument och sång inför hösten, och jag som inte direkt är någon hejare på att öva, så det känns bra :D). Nu har jag precis gått en skön promenad hem från bussen. Det ända som gjorde det jobbigt var min 10kg tunga väska. Förövrigt var det bara härligt. Solen sken och det fläktade sådär lagom skönt. När jag kom upp till kanalen blev jag omkörd av tre moppar xD och till och med dom luktade gått. Ungefär som en motorbåt :D Så nu har jag fått värsta sommarkänslorna. Ännu mysigare var det ju att det luktade nyklippt gräs lite här och var också och massa (eller iallafall några) folk badade (det ska jag förövrigt tvinga med mig någon att göra snart, bada! :D). Kanske var det musiken som bidrog endel till hela "feel-good-känslan" också:




haha, fanns tyvärr ingen annan video, så stå ut xD. Låten är iallafall väldigt "feel-good" :D

Nu ska jag ut och plugga i solen :D och bränna mig ännu mer xD

Puss

wey, äntligen! :D

Känner mig faktist rätt duktig som fixat om bloggen helt själv! :D ..okej, det är inte jättemycket jag har ändrat på men ändå. Fast på min dator syns det  inte än. Men Emma kunde se, så jag hoppas att ni andra också kan det. Vore ju för sorgligt annars.

Har fått reda på att vi har sovmorgon imorn också. Till 10.40. Så behöver inte åka bussen förän kl 5 i 10! wiiie :D Första sovmorgonen på hela gymnasiet. Om mitt rum inte vore så litet hade jag hjulat.

Nu måste jag ta den där duschen jag pratade om tidigare. Jag är verkligen sjukt dålig på att göra vad jag tänkt. Istället blir det att jag hamnar här, vid datorn.

Hejsvejs, Kram

Soligt och fint :D

Hej hej. Sitter här och funderar över livet och är lite smått hungrig sådär. Kom precis hem från en söndagspromenad runt kanalen, med kameran som sällskap. Blev dock inte så mycket bra bilder, det är ju så pinsamt att stanna och fota när det är så mycket folk (för är det någon stans det är mycket folk som är ute och går så är det just runt kanalen).
Hela eftermiddagen har jag tillbringat ute i solen med min bok och ipod<3. Tyckte jag förtjänade det efter att ha ängat hela förmiddagen åt att läsa hela "Lola Lago" (en novell vi fått på spanskan) och svarat på alla frågor som var till.

Snart ska jag nog ta en macka..

Imorgon är det Måndag igen. Ser verkligen inte fram emot det. Är sjukt avundsjuk på Victoria som har ledigt imorgon också. Jag har ingen som helst lust med att gå till skolan igen. Plus att jag har gitarrlektion, and guess what!? Jag har inte övat.

Lite yoghurt vore inte fel det heller..

Jag kommer inte kunna somna ikväll. Har vänt på rutinerna totalt. Inte bra, inte bra. Kommer behöva spendera halva natten med min bok för att överhuvudtaget bli en aning trött.

Nu ska jag duscha. Sen måste jag nog ta lite kvällsmacka.

Puss

godnatt

Usch, nu är jag trött. Plus att jag fortfarande vill ha spotify. Hittade nån sida där det stod att man kunde göra på nått annat sätt än att få en invite. Typ att man registrerar på nån annan adress och annat land och vad det nu var. Så jag var sjukt nära på att göra så, fast sen vågade jag inte för jag fattade inte riktigt. Vågade inte fylla i min mejladress xD haha

Filmen jag såg vet jag inte riktigt vad jag tyckte om. Jag har sett den förut men jag kom inte ihåg det föräns den började, och sen kom man ihåg allting varefter det hände. Så den kändes lite jobbig. Plus att den var ganska seg. Men man ville ändå se klart till slutet så jag andtar det räknas som en bra film då.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Morgondagen väntar på mig, och den är fylld med plugg :( Blä, jag orkar inte.

Godnatt



Jag ångrar att jag lät mig själv tycka om dig..

FIKA<3

Fikade med bästa Emma på staden idag :) Sen tog vi en runda i alla roliga affärer och när det stängde så åkte vi hem till mig och bakade muffins :)
Jag köpte skor till min klänning (som Victoria köpte till mig igår :), den fanns i rätt storlek :D).
I förmiddags lyckades jag skriva ungefär halva min samhällsuppsats också. Bra Josefine, brrra! Men jag har fortfarande en stor del av allt pluggande kvar. Fast man måste ju roa sig lite också ;D Så de så!
Ikväll ska jag se på tv. Måste ju vara nått bra, typ någon film eller nått. Eller vänta föresten, det är ju Robinson xD Tror det börjar nu :o Det måste jag kolla på xD, har ju råkat börja följa det (lite halvt sådär).
Hejdå :D


red. 2 minuter senare: ...har precis kollat tv-tablån ( www.tv.nu) och det är en film efter Robinson också :D Stranger than fiction. Min kväll är räddad! shoohoo! xD


Okej, det finns mycket jag klarar av men inte det här alltså. Jag är arg, och det gör ont. Kan du inte fatta det!?

AJ

Kan du inte fatta att det gör ont.

Vad är det som går och går ...pluggpluggplugg.

Är på fråga 14 av 24 och har en hel uppsats att skriva också. (samhällen alltså). Det här tar ju aldrig slut. Fattar inte hur alla kan ha blivit färdiga så fort. Jag förstår knappt frågorna ens, så får ju gissa på vad man ska ha för ett svar. Det känns ju också sådär superbra.
Och nu har jag hamnat här istället för att fortsätta plugga också. Plus att jag knappt hunnit med nått annat jag tänkt göra idag. Dumma datorns fel xD
Nu måste jag pluggapluggaplugga. Mamma kommer säkert snart också och då ska vi till mormor. Och jag har inte gjort i ordning mig än. ...borde nästan göra det nu försten.
Aja, vad jag än måste göra så är det inte att sitta här vid datorn iallafall. Så hejdå!

ingen rubrik

Det fanns faktist en tid..
...då han tyckte om henne   
..då han sa att han ville vara med henne, och ingen annan
..då han såg på henne, som om ingen annan existerade
..då han hela tiden sa att han ville vara hos henne
Det fanns faktist en tid..som var helt underbar
Eller hade allt bara varit en lögn?


Fredag

Vaknade halv 10 idag. Skönt att få vakna av att man sovit klart för en gång skull.

Filmen igårkväll var sjukt bra verkligen (fast jag har ju i och för sig sett den förut men). Fast samtidigt var det lite jobbigt att se filmen för det fick mig att känna att jag för tillfället saknade endel saker..:/

Idag har jag ätit frukost och sett på tv. Nu sitter jag här i pjamas och myser. Orkar inte ta tag i allt jag ska göra idag.
Först måste jag plugga
Sen borde jag för en gång skulle öva på min gitarrläxa xD
Plus att jag har lite mer småsaker jag ska göra
och vid typ 4 kommer mamma och hämtar mig, och då bär det av till mormor. Hon skulle njuda oss på våfflor tror jag.

Hej så länge, skriver mer ikväll tror jag ;)
Puss


lite ångest nästan? .. kan inte vara normalt xD

Det känns som jag har uppnått någon slags maxgräns nu, med två dagar helt pluggledigt. Den stora högen med böcker på skrivbordet behöver verkligen krympa sig mycket mindre. Tyvär gör den ju inte det av sig självt så imorgon blir det väl att försöka ta tag i pluggandet igen ..suck.

Om en halvtimme ska jag och syster se på Dirty Dancing 2. Måste nog poppa lite popcorn till den tror jag.

Trevlig kväll till alla :) Puss

wiihii :D

Satt ute i solen och lyssnade på musik och gjorde korsord (det är faktist kul ibland (A)) när det plötsligt lät som att det ringde på dörren. Jag var inte riktigt säker, så blev lite osäker till om jag verkligen skulle våga gå och se efter. Det skulle ju se urfånigt ut om jag bara öppnade dörren och tittade ut och sen stod det ingen där utanför.
Men sen gick jag iallafall och öppnade dörren. För visst var det väl ändå plingklockan som hade låtit. Och jag kände på mig vem det skulle vara som stod utanför dörren :D
Och jomen visst var det väl Emma alltid<3 :D Åh så kul det var att se henne :)
Hon stannade här några timmar och gjorde min dag mucho trevligare :D
Nu ska jag och Victoria snart laga kvällsmat. Kletmakaroner och köttbullar ska det bli.
Puss & Kram. Det här blev en kalasdag iallafall :D

:)

Repet gick bra, eller vad man ska säga xD Första timmen stod vi uppe i hallen på kyrkan och dansade. Sen kom det som tur var en som hade nyckel och vi fick vara på scenen istället. Nu har vi allafall gått igenom hela dansen så nu äre bara för mig att öva, öva, öva! ;)
Det blev soligt väder också idag :D Så nu ska jag bege mig ut antingen till baksidan eller altanen (kan inte riktigt bestämma mig vilket) och plugga lite. Tror jag ska skriva samhällsfrågorna eller nått. Är lite sugen på något gott att äta till pluggandet också ..hmm, kanske skulle ta en sväng till affären först? haha. Aja, hej så länge :) Skriver mer ikväll ;)

Kram

Trött

Nu är Josefine trött och ska snart krypa ner i sängen.

Igentligen borde jag bädda om sängen. Det blir ju så sjukt mysigt att sova i den då :) Och så luktar det så gott. Jaa, jag tror jag ska göra det faktist.
Det är förövrigt väldans mörkt här inne. Min taklampa håller på att "slockna". Fyra av fem lampor har slutat fungera xD Borde byta dom faktist, men istället här jag bärt in en annan lampa hit in i stället, konstig som jag är.
Okej, nog pratat om min lampa xD Nu ska jag bädda rent i min säng. Sen ska jag läsa i min asbraiga bok : Tusen strålande solar :)
Och imorn blir det upp tidigt som jag sa förut. Hoppas det blir en bra dag imorn. Dom är alldelles för få nu för tiden.

Puss och Godnatt :)

jag vill ha spotify

Jag vill ha spotify! xD Men vet inte hur man gör. Måste ju ha nån himla invite och massa grejer :( Usch, jag blir deprimerad xD Plus att jag inte är nått direkt datasnille som fattar hur man annars ska göra, istället för att få en invite. Om någon vet kan den gärna få hjälpa mig (A)

Så, nu har jag klagat färdigt för nu.
Hejdå

Jag tror du har stulit mina tårar

Värd dag :D Musikprovet gick förvånandsvärt bra. Efter skolan blev det en himla mysig fika stund med Matilda, Erik, Jojjo och Hanna :)<3 Och Matilda och jag tog en panikrunda på stan, innan alla kom, för att fortsätta vårat sökande efter varsinn skolavslutningsklänning (som vi idag kom på att vi är lite sent ute med att köpa xD). Men det var utan någon vidare framgång ..snarare motgång xD Den klänningen som jag vill ha, och som jag har tittat på i typ en månad minst, finns inte i min storlek längre :( Så himla typiskt xD När jag verkligen bestämt mig för att köpa något så tar storleken slut. Men Victoria ska till "en annan stad" någon gång nu i helgen, så jag har tvingat henne att köpa den ifall den finns där (A)

Iallafall, tillbaka till ämnet här nu va. Efter fikan gick jag till resecentrum och träffade Felicia :) <3 Vi åkte hem hit till mig och bakade scones. Felicia skulle ju absolut visa hur man gjorde världens godaste te också (jag som hatar te btw) och det blev ju ...mindre lyckat om man säger så. Halva koppen socker & halva koppen te xD Sen gjorde vi kvällsmat också. Gott med biff som har persikosmak är det ju alltid (Y) xD (Felicia lyckades spilla ut sitt glas med persikosaft min biff xD).

Nu sitter jag här och väntar på att Grey's anatomy ska börja. Ska nog tvinga Erik till lite msn spel snart xD mouhaha! :D

Imorn måste jag upp tidigt. Rep kl 11 inne i stan! Yeeey, jag hoppar av lycka!

Nu får det räcka för idag. Puss.

ännu en tisdag

Hemma från skolan nu, och klockan är sådär mysigt mycket. Eller snarare panikartat mycket. Jag har precis suttit och klinkat fram några fina maj7 ackord och smått och gott på gitarren. Måste kunna det till musikprovet imorn. Kan ju vara bra att kunna glänsa lite med något som man är rätt så säker på ändå kanske. Jag menar Barocken och sånt känns inte riktigt som min grej. Dessutom är det mycket roligare att spela gitarr än att faktist plugga på riktigt xD
På tal om gitarr så måste jag köpa en gitarr snart. Fick ju det i födelsedagspresent men det har självklart inte blivit av att jag gått och köpt någon. Nu ska jag försöka att koncentrera mig på lite viktiga grejer.
Mot musikpluggandet!
 ...fast först måste jag nog hämta lite glass (A)

Hejdå


dan' före dan' före musikprovet :S

Shit asså. Jag kan inte hälften av allt till musikprovet känns det som. Istället för att försöka få in allt i mitt huvud har jag ängnat min pluggningstid åt att skriva om mina anteckningar så att allt är på samma ställe och med mycke snyggare handstil (SÅ ONÖDIGT). Vet inte om jag lärt mig något alls på det. Just för tillfället känns det som att det var en ganska så dålig idé faktist. Plus att jag inte på långa vägar kan höra skillnad på alla tusen olika instrument. Jag menar, Oboe och klarinett!? Det är ju fasen samma sak. Låter lika dant gör de iallafall.
Det här var dagens inlägg. Jag vet ju att ni så är så intresserade av mina pluggningsproblem så jag var lite snäll och skrev om dom åt er.
Godnatt.

I'm sorry I wasn't what you imagined..

Jag vill bara skrika åt dig. Jävla idiot asså.

Förövrigt orkar jag inte med nånting alls just nu. Allt är åt helvete.


Söndag.

Idag ska jag försöka plugga lite. Blev inget av med det igår, och det känns ju sådär mindre bra. Skriver kanske mer ikväll. Orkar inte riktigt med att skriva några roliga inlägg just nu. Ha en trevlig dag.

inte en helt vanlig lördag..

Lördag. Victoria konfirmerades idag. Snart ska vi äta marängswish.
Förövrigt har jag inte mycket mer att säga..


lite kul sådär

Jag satt precis och youtube:ade (heter det så?) lite. Skulle lyssna på we go together..fast på svenska. Och då kom "så ska det låta" upp, och så det här klippet xD haha. Var länge sen jag tittade på det här sist xD



Nu ska jag försöka vara lite mer seriös i mitt lyssnande tror jag. Blir så himla lätt att man bara gör något annat hela tiden xD Typ läser Eriks blogg och sånt :D hehe. http://www.erikjosefsson.blogg.se , snyggve.

Puss och hej!

torsdag

Hej, jag är sjukt trött. Vi var i simhallen idag. Det var väl inte sådär värst kul, förutom i bastun där vi (okej, mest lukas, jonte och agust ...tror jag det var? ..det var så mycket ånga så man såg ju knappt nått xD) plågade en liten kille med vår fina sång. Han såg jättenervös ut, stackarn xD Det slutade med att han gick ut därifrån igen, efter bara typ en minut xD
Idag på hela eftermiddagen har jag pluggat. Jag känner mig jätteduktig faktist:) Har skrivit om endel av mina anteckningar på musiken. Idrotten har jag knappt pluggat något alls på .. bara läst allt typ tre gånger eller nått. Hoppas inte provet är alltför svårt. Men det tror jag inte.

Imorgon är det fredag! Underbara Fredag :D Vi ska sluta tidigare i skolan, och jag ska hem och baka bullar med Victoria och mamma tror jag ;)

Nu ska jag lyssna på We go together. Måste ju lära mig alla :"shoo-be doo-wop she-bop"-grejer xD usch, usch, det kommer ta tid kan jag lova.

Puss

Jippie!

Jag hann hem till grey's anatomy :D ..ifall någon ville veta asså xD

onsdag

Helt okej dag idag. Matteprovet gick jättebra och musiken var kul :D Och jag var hemma redan kl 3 :)
Ikväll ska Victoria ha konfirmationsredovisning så jag kanske kommer missa grey's anatomy :o . Vilket I-landsproblem, tyckte Matilda när jag berättade det för henne xD
Badhuset imorn :D Fast i och för sig tror jag inte det kommer bli så värst kul. Vi ska bara simma och trampa vatten. Men jag blev iallafall överlycklig när hon inte nämde något om livräddning. Det är ju inte direkt min starka sida om man säger så.

Vädret var jättefint för bara en timme sen. Då satt jag på bussen och funderade seriöst på att pallra mig ut och springa när jag kom hem. Jag kände mig så hurtig att jag t.o.m. gick av en hållplats för tidigt. Kunde ju lika gärna ta en extra promenad i det fina vädret tänkte jag. Och självklart, själklart så börjat det ju regna när jag gått en sådär 50 m. Så himla typiskt xD

Nu ska jag plugga lite innan vi ska åka :) Hejdå.

Puss.

"stilla natt.."

Världens tråkigaste tisdag. Lång och helt onödig. Ingenting annorlunda. Det ändå bra var att vi fick hamburgare till lunch och det är ju en himla grej att bli lycklig över (skulle inte tro det).

När jag kom hem och slog på datorn blev jag himlans förvånad :"Du har 39 olästa e-post".
Shit, tänkte jag. Vad är det här? Nån jobbig facebookgrej säkert..
Och det var så sant, så sant.
"Någon har kommenterat ett filmklipp som du är med i, på facebook" (eller nått liknande) stod det i varenda mejl xD
Hjälp!, tänkte jag då. Vad då för ett filmklipp? :S
Så jag var ju absolut tvungen att kolla medesamma xD ... och jomen själv klart så är det ju JULMEDLEYT som så fint var upplagt xD Det var faktist väldans kul att se på :D Och förvånandsvärt bra lät det också ;)

Det väckte fina minnen :) ..mestadels iallafall xD

hej igen ja


Här är en bild på nya kaninen. Jätteliten är han (a)

Jag har pluggat yttepyttelite idag. Sen har jag lockat håret på Victoria.
Nu sitter jag här och gör ingenting alls. Kaninen sitter på en filt på golvet och ser söt ut.
Imorgon händer ingenting kul alls. En helt vanlig Tisdag.
Nu ska jag gå och äta glass tror jag.. om jag orkar resa mig från stolen. Vilket inte är så troligt. Glassen får nog vänta nån halvtimme till xD

Puss

måndag.

Skola idag. Det var urtrist. Sen hade vi vår sista andstudering på eftermiddagen. Vi gav upp efter en kvart. Dom gör ju ändå bara samma sak hela tiden: "kliar sig", "simmar", "kvackar", "kliar sig" ...
Nu ska jag plugga matte och musik. Hejdå

:D

Gårdagen blev lyckad, och så blev också dagen idag! :D
Igår blev det att träffa massa trevligt folk och ha allmänt kul :D Matilda fick sin vandrande pinne också, haha xD (ArnoldxD)
Idag har jag vart på stan och shoppat massor :D Var länge sen jag handlade såhär mycket :) Köpte bl.a. en bikini så nu är iallafall ett av mina problem lösta. Sen har vi lämnat tillbaka Morgan (kaninen) idag också. Och på ikano köpte vi en ny kanin som är hur söt som helst (A) Jag är helt kär. Yttepytteliten och helsvart/grå är den :)
Har haft myskväll i soffan med familjen (och kaninen på armen<3) och tittat på Australia hela kvällen. Jättebra film faktist.
Nu ska jag sova. Godnatt allesammans.

Puss & Kram

hmm..

Nu har jag fått beslutsångest om hur jag ska göra ikväll. Känner nästan för att bara vara hemma. Jag är så himla trött. Fast samtidigt kommer det säkert bli kul ikväll. Det kan ju knappast bli annat när Erik är med xD Det lutar nog åt att jag åker dit ändå. Får väl slappa imorn istället (eller också kanske jag ska sägaxD. har ju knappt gjort annat än slappat idag). Men Victoria hade hyrt Australia och jag vill se den! xD Attans då, så jobbigt det här blev, haha.
Aja, det märks hur det blir. Måste snacka med Erik nu.
Hejsvejs

pluggflykt

Shit. Det är läskigt hur fort minnet försvinner ibland. Jag loggade in på facebook för att det var nått jag var tvungen att kolla. Sen glömde jag bort det när jag väl loggat in. Asså sånt händer fasen hela tiden xD Det är skrämmande.
Det går inget bra för mig med mitt musikpluggande heller. Jag orkar inte. Plus att eftersom att datorn är på samtidigt blir det att man helt plötsligt sitter och gör något annat, istället för att googla på barock musik och sånt tråkigt xD
Det är verkligen världens konstigaste väder idag. Förut var det typ "regnstorm" och nu skiner solen och det blåser typ ingenting. Jag borde städa mitt rum .. det ser för hemskt ut måste jag säga. Vågar knappt vända mig om.
Jag vet ifasen varför jag skrev det här totalt ointressanta inlägget xD Men vad gör man inte för att slippa plugga?

Inatt drömde jag att allting blev bra igen...sen när jag vaknade blev jag besviken
. Varför kan man inte få bestämma själv vad man ska drömma om? Det vore ju så mycke bättre!

Lördag

Lördag. Och jag sov till kl 11 :O
 Ikväll ska vi ha kul :D Ska träffa Erik och ..några fler xD Vet inte riktigt vilka det blir :P Plus att jag ska överlämna en fin liten present till dig Erik .. mohaha! Jag tror du vet vad jag menar ;)
Dagen ska jag spendera tillsammans med mina musikanteckningar (som btw är helt oförståeliga:S). Jag kommer vara tvungen att sitta vid internet och leta massa fakta :/
Imorn ska jag kanske till ikano med Victoria ;) Har tvingat med henne för att vara smakråd när jag ska köpa bikini (ett himla tjat om denna bikini, jag vet xD). Så imorn ska jag äntligen shoppa :D Det var hundra år sedan! :o
Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag tydligen hjälpa Victoria att locka håret.

Puss

Min fredagskväll

Letade efter en bikini i hundra år utan framgång. Nu har jag istället ätit mig mätt på pizza.
Snart ska jag gå ner och göra glass med chokladsås :D Sen blir det godis och tv hela långa kvällen.
Jag känner mig oerhört nyttig måste jag säga! (Y) Men det är ju faktist bara fredag en gång i veckan ;)

Puss och god kväll

humörsvängning?

Nu är jag på en aning bättre humör så då tänkte jag att jag kan väl skriva lite igen då :) Jag har precis varit i affären och handlat mat och godis tills ikväll :) Jag ska bädda ner mig i soffan med täcke och kudde och bara mysa har jag tänkt (A)
Jusst nu sitter jag i min skönaste tröja och mina skönaste mjukisbyxor. Det smattrar jättemysigt på förrådstaket utanför fönstret. Jag blev överfallen av världens ösregn på vägen hem från affären, så var tvungen att byta kläder :P Eller tröjan bytte jag inte för den blev inte blöt :)
Nu sitter jag och letar efter en bikini. Kan ju inte säga att det går sådär väldans bra. Alla som jag vill ha är ju slut redan typ. Så himla typiskt. Ofta dom ska beställa in bikini två månader innan sommaren börjar, så att dom är slut tills jag börjar tänka att jomen det är nog dags att köpa en bikini nu. Men jag hittar nog någon hoppas jag.

Jag ska kanske försöka ändra min urtrista bloggdesign lite ikväll ifall jag orkar också ;D

Men nu ska jag fortsätta min bikinijakt (Y)

Puss & Kram.

jag förstår inte mig själv

Jag vet att jag sa att jag skulle vara på lite bättre humör idag men tyvär blev det inte så.
Usch, jag vet inte vad som hände. Men nu helt plötsligt känns allt förjävligt igen. Det gör ont inombords och jag vill inte tänka på det här nå' mer. Det är ju ändå lönlöst alltihop och det kommer aldrig bli så som jag vill igen. Fast jag vet inte riktigt vad jag vill längre. Det beror på vilka tankar jag har för tillfället. Dom här tankarna som är i mitt huvud nu gör iallafall sjukt ont. Jag förstår inte mig själv

Okej jag tror jag ljög lite när jag sa att jag inte vet vad jag vill. Det var nog bara för att försöka lura mig själv lite. För igentligen, innerst inne, vet jag ju precis vad jag vill. Men vad jag vill spelar ingen roll ...

Förlåt för detta osammanhängande, totalt svammliga inlägg. Men jag kände bara att jag var tvungen att skjuta ifrån mig det lite. Det hjälper faktist en aning att skriva då.

Nu en liten sammanfattning av dagen ;)
På förmiddagen var det fågelskådning med den "fantastiska klassen", eller hur det nu var guiden så fint uttryckte det ;). Sen till skolan för att göra matteprov (som gick åt helvete rent ut sagt xD).

Matilda mådde inte bra, så det blev inget av med våran överraskningsfest som vi skulle ha för henne ikväll :( Så nu har jag inget att göra ikväll, och ensam hemma ska jag vara också. Får väl se på tv och tycka synd om mig själv med glass och chokladsås eller nått (A)

Nu orkar jag inte skriva mer, är på för dåligt humör.

Hejdå.

Nu har jag brutit ihop.

Shit. Så här sur har jag inte varit på länge! Matten gick åt helvete rent ut sagt så den gav jag upp med. Istället tänkte jag dammsuga (eller är tvungen att dammsuga, för det kommer folk hit imorn!) men då funkar ju självklart inte dammsugaren! :@ Så himla typiskt! Jag är så sur på allt att jag ser mig själv, i mitt eget huvud, riva sönder matteboken och kansta ut den genom fönstret. Synd att (eller kanske tur att) inte dammsugaren funkar. Då hade matteboken kunnat ta den vägen! Usch sånna hemska tankar jag har :)
Imorgon får jag iallafall sovmorgon (A) Kan behövas. Sen vid kl 8 ska vi cykla iväg (oj sikken lång sovmorgon asså, en hel halvtimma :O). Jag ska ta med mig gummistövlar ;) Och min giganstiska kikare xD Ser faktist fram imot imorgon ( :O) Fast på ett sätt inte. Jag skulle göra vad som helst (nästan) för att slippa matteprovet!!! Okej, nog tjatar om detta förbannade matteprov xD
Nu tar vi och skriver om nått roligare ... hmm... eeh..
..eller vad sägs om att jag typ sluta skriva här. Jag är för sur för att tänka på något roligt xD Hejdå tills imorn kväll. Då lovar jag att vara en aning gladare :)

Puss.

Dan' före fredag!

Hej hej.
Jag kom precis hem från en jobbig dag i skolan. Först nationellt prov i engelska och sen cooperstest på det (Y) Jippie säger jag bara! Jag är helt slut nu. Som lite plåster på såren har jag gjort mig en supergod milkshake (som tyvär redan tagit slut xD). Och nu ska jag börja plugga matte. Inte för att matten är något direkt plåster på såret men milkshaken gör ju iallafall dagen en gnutta bättre :) Ingentligen vill jag bara lägga mig i sängen och sova. Det känns nästan som att jag har feber :S Men det har jag väl bara fått för mig för att jag drömde att jag hade feber inatt xD
Matilda fyller år idag me :) Grattis till henne<3
Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste verkligen plugga matte. Och sen måste jag dammsuga :( ..känner på mig att det här kommer bli en lååång kväll!

Puss till alla som läser :D

Jag hatar..

Hej. Jag har drunknat i min mattebok! Fattar ingenting och skulle kunna få ett sammanbrott vilken sekund som helst! Gud vad jag hatar matte. Eller iallafall faktorisera! :@
Istället för att plugga har jag hamnat här, framför datorn. Inte bra det heller. Men snart ska jag gå ner och laga mat iallafall :) Men innan det ska jag kolla efter en bikini på internet ;)
Jag vill ha godis!

Puss.

Onsdag, precis som för en vecka sen.

Hej :)
Dagen har varit hyfsat bra. Jag ska få sjunga på avslutingen :) , alltså slapp jag spela piano!
Det var igentligen meningen att jag skulle stannat på ikano idag. Jag måste nämligen köpa en bikini. Har ingen (min fina från förra året har gått sönder :( ) och vi ska ha bad nästa torsdag, så jag har lite smått panik sådär! Plus att den bikinin som jag vill ha inte finns längre :(  Jag vet, det är så synd om mig. Nu måste jag ju lixom leta efter en helt ny bikini! Stora problem jag har känner jag. Men det är faktist såhär, att om man fokuserar på alla små jobbiga problem så glömmer man bort dom större problemen eller tankarna. Om iallafall för en liten stund. Så jag tänker fortsätta ha obetydliga problem som ni får stå ut med att läsa om ;) så det så!
På fredag ska vi cykla och titta på fåglar med klassen (känns som att jag håller på att bli värsta fågelnörden här nästan xD, usch!). Jag, Matilda och Lukas ska cykla direkt hemifrån, vilket betyder att jag kommer få sovmorgon! :D HURRA! :D Första sovmorgonen på hela gymnasiet tror jag :o

Jag vill att det ska bli helg nu :) För i helgen händer roliga saker :D ..som jag skriver om .. i helgen ;) Så läs i helgen så får ni veta vad för kul grejer som händer ;) mwaha! :D

Nu ska jag lyssna på We go together xD och sen ska jag plugga och baka :D

Puss.


Föresten, om någon är bra på bloggdesign så kan den gärna få hjälpa mig :) För jag vet inte hur man gör knappt :P

Det är tisdag, and I don't like it.

Erik citarade mig ganska bra idag tycker jag : "Det är så synd om mig!" . Mycket riktigt så är det sjukt synd om mig xD Kan tyvär inte berätta anledningen .. inte än iallafall xD hahahaha.
Dagen förövrigt kommer bli sjukt tråkig. Eller dagen är ju i och för sig snart slut men. Jag ska snart gå ner och laga lite mat, sen måste jag städa på mitt rum och plugga spanska och kanske lite matte. Okej, sjukt intressant. Jag vet! Men sorry så har jag inget annat att skriva om idag. Imorn därimot kommer vi få reda på vad vi ska spela på avslutningen :S (tror jag iallafall?) . Jag kommer säkert få spela piano, skulle va så typiskt. Jag vill sjunga. Valde det som första val ..och sen som andra val tog jag piano. Vill inte göra något annat än sjunga så därför tog jag typ bara något. Och nu visar det sig att ingen annat har typ valt piano förän typ som tredje val ..så jag ligger dåligt till xD Så typiskt mig!
Hejdå nu, jag har inte tid att sitta här och flumma mer.

Puss.


det här är jobbigt..

usch usch xD

Usch, usch. Det här var inte bra. Sedan jag kom hem från stan har jag typ mer eller mindra suttit framför den här datorn hela tiden. Måste göra något annat nu tror jag. Får ju fan sittsår snart xD Borde ju kanske för omväxlings skull öva lite på min underbara gitarrläxa! :P Skit samma vad jag ska göra. Bort härifrån ska jag iallafall oh det är nu.
Hejdå!

Puss.

Håll ut Brynolf, vi kommer!

Usch jag orkar inte göra någonting xD Orkar inte plugga, orkar inte plocka upp mina smutsiga kläder från golvet, orkar inte bädda min säng, orkar inte ens sitta ordeltligt på stolen xD.
Erik och jag gick på ikano idag. Vi åt glass och sen pratade vi med en snygg kille som såg ut att ha väldigt roligt på sitt jobb xD Så roligt att han till och med tagit sönder Brynolf! Sikken dummer.
Snart ska jag äta mat. Victoria är och handlar ;) ..nu kom hon visst hem :O
Hejdå för nu.

Puss.

Dummadummadumma Josefine

Såg på One Tree Hill förut. Det var jättesorgligt. Jag börja tjuta t.o.m. xD haha. Börjar jag gråta då är det riktigt sorgligt kan jag lova, för jag gråter aldrig till film. Men det kändes som man kände igen sig så bra .. usch. Enda sen dess har jag gått runt och tänkt på en massa grejer. Dummadumma mig. Jag är verkligen dum. Jag borde bara sluta tänka på det här mer nu. Jag borde glömma allting. Jag borde ... ja, det är mycke saker jag borde.  men jag kan inte..
Vissa stunder är allt okej, och vissa stunder (allt för många stunder) är allt förjävligt rent ut sagt. Jag fattar inte. Jag skulle kunna säga det ett hundratal gånger. För  jag fattar verkligen inte.
Och inte har jag fått någon vidare chans att förstå knappt heller. Usch nu ska jag sluta klaga.

Imorgon är det måndag. Jag ska fika med Erik och kanske Jojjo efter skolan :) Ska bli himlans trevligt :)<3 Puss på det :D

Nu ska jag ..göra nått annat än att skriva här. Men vet inte vad än :P haha.

Puss.


Hej

Nu har jag bestämt vad jag ska göra för nyttigt idag. Jag har pluggat typ hela förmiddagen. Eller jag satt på altanen och det kom en massa skitstora getingar och störde mig hela tiden, så jag kan ju inte säga att jag pluggade speciellt koncentrerat. Så fort det kom en geting sprang jag in och satte på tv:n, ioch så satt jag där tills den hade flugit ut. Plus att det suttit en geting på fönstret där ute i typ hundra år ..börjar undra om den har dött eller nått. Fast då skulle den väl inte sitta på fönstret (?). Aja..resten av dagen:
Jag ska klippa gräset på framsidan. Efter det ska jag ut och springa. Sen ska jag ha SPA! (a) Ska göra hårinpackning,  ha ångande vatten över ansiktet med någon tablett i (som jag fick i födelsedagspresent), göra ansiktsmask, fotbad, måla naglarna ..och kanske nått mer härligt :D Sen ska jag se på One Tree Hill :) och lite annat på tv. Och senare på kvällen ska jag göra varma mackor :) Det är faktist rätt skönt att vara ensam hemma :) Man kan göra precis vad man vill!

Nu ska jag kolla igenom mina totalt oförståeliga musik-anteckningar. Tror jag skulle behöva skriva rent dom..

Puss.


En Söndag

Godmorgon gott folk. Kvällen igår var trevlig :) Var hemma hos Lukas och grillade med Lukas, Calle och Matilda :) Supergott var det och jag blev proppmätt så mycke kött som Lukas hade köpt. Sen efter maten såg vi på A Walk to Remember <3 Underbar film, fast väldigt sorglig :(. Calle åkte hem mitt under filmen. Han var tvungen att cykla hem, den stackaren xD Senare åt vi glass med varma hallon.
Idag måste jag börja plugga på matten. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Jag har tyvär inget mer roligt att skriva för tillfället men jag skriver mer senare ;) Hejdå. Ha en bra dag.

Puss.

:)

Shit vad duktig jag har varit idag alltså :O Först hos pappa så städade jag massa, och nu här hemma har jag klippt gräset ;) Vad jag därimot inte har gjort är: börjat plugga på matten. Men det får jag nog ta och göra imorn. Nu är jag på för bra humör för att räkna "faktorisera" (xD) . Jag ska gå ner och försöka få någon ordning på mitt hår nu tror jag. Det står åt alla håll. Ser värre ut än när jag vaknat på morgonen t.o.m. (och då är det illa kan jag lova). Ha en trevlig kväll allihop för det tänker jag ha :D

Puss.

härligt :D

Jag cyklade precis hem från bussen.
Allting var super härligt :D Träden blommade så att det luktade jättegott, solen sken så jag kunde cykla i bara t-shirt, och mobilen bara råkade slumpa fram världens bästa låt<3
Som sagt, allting var hur bra som helst ..och självklart (när jag cyklar där på vägen ivägsvävandes i mina dagdrömmar) så kommer världens största insekt och flyger rakt in i pannan på mig! Så typiskt sånt som bara händer mig xD Verkligen sjukt typiskt!
Nu ska jag ut och sola tror jag :) och sen ska jag duscha och fixa iordning mig för ikväll ska jag grilla med lite folk :D
Hejdå och ut med er i solen :D

Puss.

Det är kväll nu.

Josefine är för tillfället superdupermegatrött, och ska snart krypa ner i sin säng :)
Pizzan var jättegod och dagen har varit bra. Vi är hundvakt tills imorn, så jag och Maria gick en lång (snabb) promenad i värmen förut. Det var faktist skönt. Sen blev det myskväll framför tv:n hela kvällen. Jag ville se på humorgalan och resen av familjen ville se så ska det låta. Så jag fick se halva humor galan ungefär (Y) . Sen kollade jag på en sumpig film, blev sjukt trött och gick ner hit till datorn. Imorgon ska jag hem till mamma igen. Ska träffa lite folk och grilla tror jag :)
Nu ska jag sova. Kanske skriver något mer intressant imorgon. Godnatt.

Puss.

Den här låten lyssnar jag på idag :)


En fredag.

Godmorgon på er. Jag ska snart gå och äta frukost, men är tvungen att kolla buss till pappa så då passar jag på att skriva lite här samtidigt. I eftermiddag ska jag som sagt till pappa. Vi skulle baka hemmagjorde pizza ikväll tror jag. Pappa hade tydligen varit inne på någon pizzeria och frågat om nått recept eller hur det var xD Jag är btw sjukt sugen på att shoppa. Häromdagen kom jag fram till att det var hur länge sen som helst jag shoppade nått. Det finns massa saker jag vill köpa. Jag hittade ett par solglasögon igår som jag vill ha, och sen MÅSTE jag köpa en bikini. Vi ska ha bad i skolan om nåra veckor och jag äger ingen bikini. Inte bra, inte bra. Nästa vecka måste jag ta en dag på stan med andra ord. Vill ha nya kläder också. Haha, jag vill ha en himla massa saker har jag kommit på. Nu vill jag ha frulle.
Ha en trevlig dag! För det tänker jag ha :)

Puss.

RSS 2.0