Sjukt trött

Shit, jag är så sjukt trött så det är inte sant. Jag tappade ut mjölken förut, tappade en kopp i golvet och tappade tvålen på badrumsgolvet. Med andra ord så vet jag knappt vad jag gör xD Jag borde sova mer. Fast det kan jag inte för jag är barnvakt till lillasyster. Plus att jag inte kommer kunna somna ikväll då ju säkert. Men jag sitter typ och halvsover här vid datorn. Jag fryser också, det känns som att jag har feber. Men det har jag säkert inte (för det har jag ju aldrig :o) det är nog bara att jag sovit så lite.

Kvällen och natten var iallafall askul :D Vi spelade soxwar till typ 1 på natten. Sen spelade vi kinashack (fråga mig inte varför men allt är kul när man är trött xD). Klockan 5 på morgonen blev det en sarlig blandning av volleyboll, toppsboll och fotboll xD Efter det gick vi och spelade ett spel och jag somnade mitt i spelet. Alla de andra blev överlyckliga. Eftersom jag hade somnat kunde dom ju också sova tyckte dom (för det var det som alla väntade på..att någon skulle somna xD). Så vi sov i två timmar innan det var frukost! Tjooho!

Väl hemma sov jag i tre och en halv timma tror jag. Trodde jag skulle däcka direkt när jag kom hem men jag hade lite svårt att somna :o Var säkert för att det är så ljust ute eller nått.

Sjukt kul har det iallafall varit, tack alla underbara människor<3

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0