Jahopp, En onsdag idag då

Om ni blir lite besvikna på mina allt tråkigare inlägg så vill jag bara meddela att min blogg fått en lättare influensa, och kommer snart att återhämta sig!

Nu till dagens fina händelser:

Jag har köpt ett capo :D  ..det var väl ungefär allting som hänt idag xD

Jusste ja, höll ju på att glömma. Skulle "snåla-åka" på bussen idag med (mitt busskort är fortfarande konstigt). Det pep fel i "blipparen" ,som vanligt. Busschauffören säger då: Du har ett tätorts-kort (jag lixom ba: tror du inte jag vet det? :o) och så sa han: Om allting ska gå rätt till så ska du egentligen betala när vi kommer till ikano, men du får åka med ändå. (Då börjar man ju självklart att undra: Vad fasen ville han få fram med det där? :o trodde han att jag skulle vara snäll och säga att: jamen visst här har du 20 spänn ändå, behåll dem du. Eller ville han bara vara elak och skrämma upp mig? (För det var precis vad han gjorde). För inte nog med att han nästan tvingade mig att betala. Han sa även: Du vet väl om att du inte får åka med det där kortet till skolan imorgon?. Asså vafasen vill han att jag ska göra då?, Skolka? :o Det är ju inte mitt fel att jag ahr fått fel busskort :(  HAHA. Sånt här gör mig så irriterad.

Fint litet utbrott mot där. Busschauffören blev den jag idag tog ut min ilska mot (fast inte så att han hörde, det var mer efteråt jag blev mer och mer surxD).

Nä nu ska jag sluta upp med att tråka ut er xD haha ofta ni vill veta att jag är sur på busschauffören xD :o

Hej på er xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0