Det är onsdag, det ösregnar, och jag är sjukt taggad.

Jag har just nu hundra tankar i huvudet som jag igentligen skulle vilja skriva ner. Känner dock att det inte direkt är passande just här.

Så därför får ni nu, helt gratis, en liten uppdatering av dagen istället.

In till stan och luncha hos Calle med trevliga folk. Drog sedan med mig dem på stan på min jakt efter den ultimata mobilen. Lyckades inte, så istället tog vi oss en fika. Vågade inte heller gå in på gina för att lämna tillbaka mina jeans, feg som jag är xD

Väl hemma slog jag en pling till Felicia. Vi hade ju endel att prata om inför imorn om man säger så. Lixom packa är ju inte direkt det lättaste, och speciellt inte själv.

Nu ska jag sova tror jag. Har lixom ingenting annat att göra ändå, och dessutom vore det skönt att för en gångs skull kanske somna vid normal tid. Så att jag också sen kan börja gå upp vid en normal tid. Gav mig an ett försöka om att ställa klockan på väckning 08.00 imorse. Det resulterade i att jag låg och snoozade i en timme (vilket i och för sig är helt underbart skönt) och sedan låg vaken och funderade över helt oviktiga grejer i en halvtimme innan jag tog mig för att gå upp. Klockan 8 är ju ändå sent att gå upp om man jämför med hur det kommer bli på vardagarna sen. Därför ser det mörkt ut för kommande vecka. Men det problemet får jag väl ta och åtgärda då. Nu ska här borstas tänder.

Godnattkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0